grandvitara Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Mare meci mare diseara iar eu ca oltean sadea pripasit prin moldova ma rog pe ce am mai sfint sa le dea oltenii mei vreo 2-3 goluri si sa-i linistim pe ardeleni.Iar la tura doi sper sa le-o traga si stelistilor ca m-am saturat de gura oierului.Oare in afara de subsemnatul o mai fi vreun membru pe aici care sa mai tina si cu Universitatea ca sunt inconjurat peste tot numai de stelisti si dinamovisti? HAI CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta da mai sunt....eu sunt cu CFR :grin::h5 isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta da mai sunt....eu sunt cu CFR :grin::h5 Credeam ca voi ardelenii in majoritate tineti cu U Cluj:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Desi n-am nici o legatura cu Craiova sau cu Stiinta intotdeauna am sustinut "leul oltenesc"! Hai Craiova! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta tinem cu echipa noasta si la bine si la rau o iubire alb albastra la CRAIOVA e MEREU:2dr:2dr:y:y :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Chiar conteaza asta in acest moment de cacat in care ne aflam? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Chiar conteaza asta in acest moment de cacat in care ne aflam? Chiar asa esti de suparat pe viata...? M-ai discutam, m-ai schimbam o parere si in final trebuie sa iasa bine! Daca stam suparati tot timpul. trece viata pe langa noi si mai tarziu vom regreta. Capul sus dl Maresal si o partida de fotbal buna te poate deconecta de la stresul de zi cu zi care ne acapareaza pe toti! HAI STIINTA! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Hai Craiova ... :ypu Fortza Farul ... :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Chiar conteaza asta in acest moment de cacat in care ne aflam? Chiar acum in acest suprem moment de rahat conteaza cel mai mult sa ma gindesc si la altceva in afara de xxxx-urile pe care le traim, ca altfel o iau razna. Doi la mina tin cu echipa asta de la 4-5 ani cind ma ducea batrinul la meciuri si nu vad cum un rahat de criza economica care o sa dureze de la 2 la x ani imi poate modifica o placere pe care o am de vreo 30 de ani. Asa ca daca in seara asta Craiova bate o sa fiu un pic mai bine dispus miine decit as fi daca as sta sa imi pling de mila. Stii cum zicea ala in cintec "don't worry be happy"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Fuse si se duse....................:2dr Inapoi la dracii cotidieni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Echipa mare CFR si cu antrenor si fara, doar 2-1. Hai Traore:ypu. Forta CFR:y:br.:x:banana TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Nenea Maresalu' cel suparat pe viata ... asta de cacat: fratioare tu vreodata ai stiut sa te bucuri de ceea ce ai in toti anii prin care ai trecut? :uameni ONTOPIC: sa sparg televizoru azi de nervi ... Iar oltenii fura aproape de victorie...dar ... :dr3 Ca in viata asta a lu' Maresalu .... :ha: Cefereul avura bulan, azi! :2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Nu stiu dastea:))) toate cupele sa vie la mine:)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Diseara CFR vs Stiinta Echipa mare CFR si cu antrenor si fara, doar 2-1. Hai Traore:ypu. Forta CFR:y:br.:x:banana Te-ai referit la inaltimea jucatorilor s-au la cat poarta la opinci ? Nu prea am inteles chestia cu : Echipa mare CFR.... Pe cand CRAIOVA facea istorie altii se initiau cu tainele fotbalului.... Sper ca nu e cu suparare , imi vars si eu necazul... HAIDE STIINTA ! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate