alex22_xxx Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Cum ar fi sa merg in fiecare zi la servici 30 km pe MT-uri? ....ar fi un pic mai costisitor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Alex draga incep sa casc :ha:, te invit cu mine in off road sa vezi daca o abuzez destul sau nu. Si sa vedem daca te tii dupa mine:y Pe de alta parte tot nu ai venit cu nici un argument palpabil cum au venit altii. In fine eu nu vreau sa stric topicul omului, nici sa ma cert pentru ca asta orice numai constructiv nu este, ramane fiecare la parerea lui se pare. Important este ca si florin sa isi rezolve problema, eu intre timp ma duc sa mi masez planetarele sa se mai relaxeze pt sambata:ooo Vad ca incepi sa derapezi si nu am chef de mistouri! Mai observ ca parerea ta are tenta subiectiva atata timp cat vinzi asa zise kit-uri de inaltare si bady lifturi! Normal ca interesul tau este ca lumea sa incalte vitarele cu 31...in acest fel vinzi si SL si BL!!!! Numai bine si ai grija sa nu adormi...daca tot casti! Eu mi-am spus parerea si vad ca tu te-ai aprins rau!Din acest moment eu nu-ti mai raspund la nicio provocare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara alex nu e chiar asa. eu am 215/75 pe masina si am si sl si bl deci nu cred ca roly ar avea mare lucru de castigat (in plus) daca ar pune lumea 31-uri. rostul acestei polemici dintre voi (alex si roly) nu cred ca-si are rostul din moment ce florin si-a cumparat si are pe masina deja 31-uri. hai mai bine cu o planetara verde si vorbim dup-aia ;) P.S. mersi florine de pont pentru fermoar. cautasem azi in cateva locuri si toti mi-au oferit varianta de a pune 2 fermoare care sa se-ntalneasca sus ca asa lung nu au :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Vad ca incepi sa derapezi si nu am chef de mistouri! Mai observ ca parerea ta are tenta subiectiva atata timp cat vinzi asa zise kit-uri de inaltare si bady lifturi! Normal ca interesul tau este ca lumea sa incalte vitarele cu 31...in acest fel vinzi si SL si BL!!!! Numai bine si ai grija sa nu adormi...daca tot casti! Eu mi-am spus parerea si vad ca tu te-ai aprins rau!Din acest moment eu nu-ti mai raspund la nicio provocare! Imi pare rau ca te ataci in felul asta, dar este tipic cand n ai argumente, musti. Stai linistit ca n are absolut nici o legatura cu acele "asa-zise" kituri. Apropo, se scrie BODY nu "bady", asta vis a vis de invatat. Si departe de mine sa te provoc, te am rugat doar politicos si fara sa te jignesc sa aduci argumente solide. Unde sunt? Repet sunt deschis in ceea ce priveste noi informatii, mereu este ceva de invatat dar argumenteaza! Si pt informatia ta 99% din vazarea mea de kituri se face extra forum, asa ca... iar ai dat o n bara. Dar de ce ma mai mira... devine uzual:y 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Daca am fi mai aproape unul de altul , as vrea sa iesim toti trei la o bere (eu Alex si Roly), sa gasim si alte subiecte in domeniul asta (eu avocatul) 100% a-ti iesi mai prieteni, (intrebarea este dupa cate beri):banana:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Eu ma bag, dau eu berea...:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Imi pare rau ca te ataci in felul asta, dar este tipic cand n ai argumente, musti. Stai linistit ca n are absolut nici o legatura cu acele "asa-zise" kituri. Apropo, se scrie BODY nu "bady", asta vis a vis de invatat. Si departe de mine sa te provoc, te am rugat doar politicos si fara sa te jignesc sa aduci argumente solide. Unde sunt? Repet sunt deschis in ceea ce priveste noi informatii, mereu este ceva de invatat dar argumenteaza! Si pt informatia ta 99% din vazarea mea de kituri se face extra forum, asa ca... iar ai dat o n bara. Dar de ce ma mai mira... devine uzual:y Multumesc pentru corectare! Stiam... Si daca tot exista cratima in limba romana cred ca ar fi bine sa fie folosita si de tine! Acum pt tine kituri=kit-uri (sau daca scrii in romana,scrie chituri :) ) vazarea=vanzarea suspensionul=suspension-ul vagauniile=vagaunile (greseli in acest topic) Ps.:tu esti ala care s-a oparit la afirmatia mea in legatura cu rezistenta planetarelor sau grupurilor.Prefer sa nu-ti dau nici o explicatie,vazandu-ti reactia.Daca tot spui ca te-ai documentat trebuia fi intalnit si faza cu 235-urile. Astept si alte opinii...ale unora mult mai avizati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Fratilor. Eu am pus pe vitara mea anvelope Simex de la Pneus Elite de 31. De curand o anvelopa a cedat si am cumparat una tot de 31 de la Insa Turbo.Din pacate e mai mica cu 1cm in diametru decat cele de la Pneus.Asadar m-am tot dat cu anvelopele astea toata vara.E drept ca am spart un diferential insa acela s-ar fi spart oricum,acolo unde ramasesem impotmolit. Cand am avut problema cu anvelopa le-am schimbat pe toate cu Simex 195/80/15 si....nu mai treceam deloc pe acolo unde fluiaram cu 31. Parerea mea ca 31 merita chiar si un diferential spart sau o planetara rupta. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara "Din ciocnirea ideilor naste ideea adevarului", spune o cugetare veche. Ciocnirea ideilor nu implica si scoaterea sabiei din teaca. Poti scoate altceva din teaca si anume: berea! Dar asta s-a mai spus!( ma refer la bere). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Alex dau eu berea daca te bagi si tu.lasati-ma pe mine va rog sa am ultimul cuvant in discutia voastra BEREA !!:2dr 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: A crescut Vitara Alex dau eu berea daca te bagi si tu.lasati-ma pe mine va rog sa am ultimul cuvant in discutia voastra BEREA !!:2dr Dau eu berea,voi faceti economii pt grupuri/planetare!:ha: Pana acu vad ca au aparut doua victime ale 31-rilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: A crescut Vitara Revin din nou cu ambele planetare functionale.Am schimbat planetara din stg, cu una HD, si am montat bucsi strungite cu perete de 3mm pe ambele planetare in partea dinspre diferential.Dupa iesire in teren (un trial organizat la Oradea ), pot afirma ca nu 31 mi-a rupt planetara, doar a pus puctul la i. Pe ce ma bazez in afirmatie este ca inainte de 31 , la cuplare 4x4 si plecarea din loc in sarcina aveam o trosnitura, care nu mai este dupa schimbarea planetarei. Mai ramane de vazut povestea diferentialului fata, pe care am sa incerc sa-l menajez la iesiri. O concluzia a mea ar fi ca: poti sa pui 31 pe Vitara, poti sa iesi si la Off-road, cu conditia sa nu mergi cu ea ca si cum ai fi furat-o:dr1 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: A crescut Vitara Fratilor. Eu am pus pe vitara mea anvelope Simex de la Pneus Elite de 31. De curand o anvelopa a cedat si am cumparat una tot de 31 de la Insa Turbo.Din pacate e mai mica cu 1cm in diametru decat cele de la Pneus.Asadar m-am tot dat cu anvelopele astea toata vara.E drept ca am spart un diferential insa acela s-ar fi spart oricum,acolo unde ramasesem impotmolit. Cand am avut problema cu anvelopa le-am schimbat pe toate cu Simex 195/80/15 si....nu mai treceam deloc pe acolo unde fluiaram cu 31. Parerea mea ca 31 merita chiar si un diferential spart sau o planetara rupta. o solutie mai de mijloc cred ca e mai buna An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: A crescut Vitara o solutie mai de mijloc cred ca e mai buna Probabil, dar nu arata ca 31, am cateva iesiri cu 31, si cred ca nu este prea mult:banana 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: A crescut Vitara In curand o sa trec pe `33 pentru ca m am saturat de 31:old Acum cu noul kit de reductie ii dau drumul in treapta 1 low si urca singura la relanti orice rampa si asta cu 31. Asa ca e momentul pt 33 si body de 8. Imi aduc aminte cand am pus 31 toata lumea a spus ca sunt nebun dupa care s au inmultit ca si ciupercile:bc:bc 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: A crescut Vitara In curand o sa trec pe `33 pentru ca m am saturat de 31:old Acum cu noul kit de reductie ii dau drumul in treapta 1 low si urca singura la relanti orice rampa si asta cu 31. Asa ca e momentul pt 33 si body de 8. Imi aduc aminte cand am pus 31 toata lumea a spus ca sunt nebun dupa care s au inmultit ca si ciupercile:bc:bc Salut Roly, ai dreptate in ce spui, dar aici trebuie sa-l lasam pe fiecare cu ideile lui, nu m-a supara daca mi-ai da detalii mai multe despre kitul tau de reductie. M-ar interesa si pe mine :banana 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: A crescut Vitara Sigur Florine, povestioara incepe cam asa, In vara, dragul si bunul meu prieten dl. ing. PaulSB, in timp ce vitara mea era in fata casei sale, a selectat 4WD-L. Cum masina era cu rotiile cotite, eu la plecare am dat span la max(si eu prost) nerealizand ca troaca este in Low. Am plecat de pe loc blana am parcurs cca 10 m, in care eu nu stiam de ce ajunge asa repede pe rosu si Poc! S a rupt lantul din reductor. Primul impuls a fost sa ma duc si sa mi fac mie si sotiei lui un bine si sa il ucid, apoi gandindu ma la puscaria care ma asteapta m am razgandit:ha: Lasand glumitele, am luat cutia si reductorul care aveau acest kit de reductie deja instalate in UK de pe o vitara aflata la tocat. Am schimbat cutia, reductorul si atat. Nu stiu cat si cum este raportul de reductie dar este "afectat" doar Low Range-ul. 4WD si 2WD au aceeasi rapoarte. Acum folosesc a 3 a la plecare in low, unde e greu de tot. 2 folosesc extrem de rar, de ex cand am escaladat cindrelul si 1 deloc sau la coborari f urate, in fata merge singura la relanti efectiv urca peste orice dar viteza este "la pas" in cel mai bun sens, rock crawler, exact ce ii place KM2-lui. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: A crescut Vitara UAU Roly, ar fi exact ce mi-ar trebui. daca mai dai de un reductor la tocat asemanator, trece-ma pe lista :2dr. La fel si daca dai de ceva punte spate cu blocant:2dr:2dr Si am sa te umplu de BERE :ha::ha: :h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: A crescut Vitara Pentru ca a fost ascultatoare Vitara, a primit un DVD player 1 DIN , un Snorkel, si o directie noua nouta. Deocamdata pun poze cu DVD-ul pentru ca a fost o lucrare intersanta. Cunoscatorii vor stii de ce. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: A crescut Vitara cati bani a fost florine? esti multumit de calitatea sunetului acum dupa schimb? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: A crescut Vitara cati bani a fost florine? esti multumit de calitatea sunetului acum dupa schimb? Il am in dulap de 1 an pentru ca l-am luat pentru 406 si nu merge pentru ca nu se poate deschide ecranul.A fost 300 euro. Sunetul este mult mai bun decat la Sony care l-am avut inainte. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: A crescut Vitara Salut toti iubitorii de 4x4. :cl Si totusi dai masina desi ai investit atat si plus de asta era isi foarte incantat de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: A crescut Vitara Salut imi zici si mie un consum urban cu gumele pe 31? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: A crescut Vitara Salut toti iubitorii de 4x4. :cl Si totusi dai masina desi ai investit atat si plus de asta era isi foarte incantat de ea Sunt incantat in continuare de ea, crede-ma, nu a fost o decizie usoara, si am luat-o acum 2 saptamani.Motivele tin de marimea mea si a masinii. Doresc sa-mi cumpar un "autobus"(cum zicea un prieten legat de marime):grin: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Re: A crescut Vitara Salut imi zici si mie un consum urban cu gumele pe 31? Iarna 12-13, Vara 10-11.5 Asta depinde si de cum mergi, si distanta pe care o parcurgi (este foarte mare diferenta intre consumul cu motorul rece sau cald) Editat Aprilie 8, 2011 de Florin Pircalab 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate