nicolae mindrila Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Salut colegilor acestui forum si La Multi Ani!!! Dupa pauza de sarbatori s-a reluat lucrul la modificarea masinii mele, mai exact confectionare praguri si rol cage. Acesta va fi detasabil si va fi prins de sasiu si barele fata-spate. S-a montat troliul in spatele masinii si ceva ce urmeaza a fi rezervorul de benzina. Atasez cateva fotografii din aceasta etapa: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Mama!!!!!!arata demential!!!!! Exact asa ceva vreau sa fac si eu dar pe punti de lj70 si motor de WV 1.9 tdi. Spor la lucru!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Ce bine arata ! Esti multumit ? Asta-i tot ce conteaza . Felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Mama!!!!!!arata demential!!!!! Exact asa ceva vreau sa fac si eu dar pe punti de lj70 si motor de WV 1.9 tdi. Spor la lucru!!!!!! trebuie sa vezi ce motor de 1.9 o sa folosesti. un prieten de al meu a pus pe cel de 90 cai cu electronica si placa adaptoare de la ACME si nu e in regula cu discul de ambreaj. a schimbat si discul cu unul hd din state dar tot a patinat. cand nu patina (la asfalt) motorul urca in ture ca la motocicleta, nu iti dai seama cand s-au terminat nr de ture si treptele de viteza. asta e din cauza cutiei de viteze de samurai care nu inghite decat o placa de presiune cu un anumit diametru (nu imi amintesc acum). oricum discul de ambreaj original al motorului de 1.9 era cu aproximativ 5 cm mai mare in diametru decat discul de la samurai. Ne gandim sa folosim o cutie de viteze de audi 80 quatro cu diferential central blocat pt a putea incapea un disc de ambreaj cu diam mai mare. Spor la munca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Ce bine arata ! Esti multumit ? Asta-i tot ce conteaza . Felicitari ! multumit pe deplin voi fi dupa probele de teren, atunci voi vedea daca tot ce am pus acolo e ceea ce trebuie. oricum sfarsitul e aproape :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora dar de motorul cu cutie BMW 318 is?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Salut colegilor acestui forum si La Multi Ani!!! Dupa pauza de sarbatori s-a reluat lucrul la modificarea masinii mele, mai exact confectionare praguri si rol cage. Acesta va fi detasabil si va fi prins de sasiu si barele fata-spate. S-a montat troliul in spatele masinii si ceva ce urmeaza a fi rezervorul de benzina. Atasez cateva fotografii din aceasta etapa: La multi ani !!! Si bine ai revenit! Cusca arata foarte bine, dar eu as mai face o legatura la baza parbrizului si un X in plan vertical ... in spatele scaunelor ... si ar mai merge si in fata o teava care sa se termine intr-un nas . Ce teava ati folosit? Succes! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora box;658958']La multi ani !!! Si bine ai revenit! Cusca arata foarte bine' date=' dar eu as mai face o legatura la baza parbrizului si un X in plan vertical ... in spatele scaunelor ... si ar mai merge si in fata o teava care sa se termine intr-un nas . Ce teava ati folosit? Succes![/quote'] Pai inca se lucreaza la rollcage. E la jumate. Teava e de 3 mm in carne. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Foarte bine arata :h5 Anul asta la Suzuki Fest trebuie sa fac clasa PROTO ca nu mai tine :grin: Parvulescu are 1.9 TDI cu placa de la ACME si dupa ce a prajit cateva ambreiaje a gasit unul care merge perfect,de cand l-a pus nu a mai avut probleme. O sa ma interesez ce ambreiaj e si va spun. Bucur a inceput un proiect asemanator,1.9 TDI,cutie samurai si restul transmisiei de G. I-am adus placa de la ACME si cautam un motor acum,daca aveti idee de unul da-ti un semn. Spor la treaba! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) dar de motorul cu cutie BMW 318 is?:grin: Nu stiu ce sa spun despre acest motor, dar stiu de ce se foloseste cel de vw: usor, usor, usor suficienti cai si cuplu, simplu, uzual, robust si multe altele. Masina la care a fost montat acest motor are un kit calmini si a avut motorul original diesel de peugeot. Dupa transplant masina s-a ridicat aprox 5 cm de bot. Interesant ar fi de stiut daca colegul de care vorbea cfantana a folosit volanta din kitul de la acme si ce disc de ambreaj a potrivit pana la urma sau poate a mai limitat din puterea motorului. box;658958']La multi ani !!! Si bine ai revenit! Cusca arata foarte bine' date=' dar eu as mai face o legatura la baza parbrizului si un X in plan vertical ... in spatele scaunelor ... si ar mai merge si in fata o teava care sa se termine intr-un nas . Ce teava ati folosit? Succes![/quote'] Teava este de 42 mm in diametru si 3,2 mm grosimea peretelui. Despre celelalte inca se lucreaza la el si astept inspiratia celuli care il face :tk. Editat Ianuarie 12, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Volanta e cea din kitul ACME iar ambreiajul e de samurai de 190 mm diametru. Ideea e ca e un ambreiaj sport,discul e sinterizat si nu mai are arcuri iar placa arata ca o placa normala numai ca e mai smechera,preseaza mult mai tare pe disc. O sa aflu si va spun cum se cheama. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora bravo.super lucrare.spor la lucru in continuare. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora ceva poze din timpul constructiei. imi cer scuze ca nu sunt in ordinea executiei :) ,oricum mai urmeaza muulte! TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora cateva poze de astazi -bara fata. (inca nu este gata) TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora bara fata aproape de forma finala... TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) Re: Suzuki Samurai modificare majora Super proiect!! Ce grosime are tabla folosita la confectionarea suportilor de tendoane ? Ce grosime are cea folosita la modificarea puntii spate pentru 4 link ? Tabla folosita necesita vreun tratament special inainte de sudat/montat? Editat Ianuarie 13, 2011 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora tabla folosita este OL 45 , grosimile difera in functie de prinderi, intre 6-8 mm. debitata cu plasma sau flexul(dupa caz), samfrenata si apoi sudata cu simt de raspundere .:wink: TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora :tk :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora roll cage-ul si bara fata mai aproape de forma finala... TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Arata foarte bine, numai ca ma gandesc ca daca faceati intariturile laterale invers, le puteati atasa o bucata de cauciuc sau alt material pentru a avea si ceva protectie la namol. Ceva de genul: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Masina e belea mare...felicitari desi la estetica/fata eu personal as fi facut alte taieturi... @west...la o masina de asta who cares unde sare noroiul?...desi e indicat ca parbrizul si lateralele fatza (poate si oglinzile daca le mai are dupa cativa km) sa ramana relativ ''curate''...dar aici nu mai vb de o masina de open...(doar o parere) Oricum foarte frumos proiect bafta in continuare si sa o vedem :ftpe la concursuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora treaba este ca sa dorit pastrarea caroseriei cat se poate de aproape de original,asta pentru ca masina ete inmatriculata :wink:. si atunci cand este cazul orllcage-ul se poate da jos foarte usor caci este facut detasabil. din aceste motive nu se putea taia fata prea tare. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora cusca data jos de pe masina,inainte si dupa vopsire,precum si frana de mana hidraulica ce se va monta pe masina. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Foarte tare!Bravo!:grin: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Rolcage finalizat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate