nicolae mindrila Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Arata foarte bine,bravo :h5 Abia astept sa vad si cum merge :wink: Dar noi? A trecut un an jumate de când a început transformarea si noroc cu Sorin ca altfel cu primul garaj ajungeam :old. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Masina asta e un vis , de multe ori mi-am dorit asa ceva . :br Cel mai important e ca si tu poți face asemenea vise realitate. Nu îmi rămâne decât sa îți urez succes in realizarea proiectelor viitoare si multumiri pentru sfaturile care mi le-ai dat :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Superb proiect !!! ...sa va aduca satisfacti peste asteptari !!! :br:br:br Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora fiindca masina a primit puntile de la HDJ 80 , normal era sa aiba si comanda originala de la blocanti TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora sambata am incarcat telescoapele cu azot,bineinteles mai mult decat trebuia:ga TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora :gr1:gr1:gr1:gr1 Telescoapele astea nu sunt abinate la niste arcuri? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora dupa ce am ajustat inaltimea suspensiei,am trecut la cateva teste TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora fericitul proprietar analizand cat de sus se poate cocotza :) TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora au mai ramas cateva maruntisuri de facut,suport roata de rezerva o grila de protectie in fata radiatorului,pompa de benzina externa etc si este gata de lupta! in pricipiu masina se comporta foarte bine la capitolul confort suspensii,flexari. directia este precisa chiar si la peste 100 km\h, franele sunt eficiente iar motorul "rupe" neasteptat ! mai multe impresii dupa primul traseu prin padure.(foarte curand) TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora :gr1:gr1:gr1:gr1 Telescoapele astea nu sunt abinate la niste arcuri? nu am inteles exact intrebarea. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora M-am exprimat gresit si am incurcat limbile. Vroiam sa zic ca telescoapele astea functioneaza fara arcuri? E prima oara cand vad asa ceva. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora da , inlocuieste ansamblul arc-telescop.se incarca cu azot si pot fi setate dupa greutatea masinii. sunt mult mai populare in SUA si sunt folosite in rock crawling. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora sambata am incarcat telescoapele cu azot,bineinteles mai mult decat trebuia:ga Misto proiectul , felicitari. Esti multumit de telescoape ? salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Felicitari pt munca depusa........te-am zarit in trafic sambata trecuta......pe la VORONET....arata impresionant .... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 (editat) Re: Suzuki Samurai modificare majora Misto proiectul , felicitari. Esti multumit de telescoape ? Sunt super ok. Ca si comportament in off road este perfect, tot timpul ai apasare pe roata si ai tractiune, numai in situatii extreme e necesar blocarea diferentialului. La macadam se comporta perfect, crezi ca esti in masina mica nu se simt gropile. ca si confort este undeva mult peste ce a fost candva. Comparativ cu masina fratelui meu (pajero 2001) se pare ca scutura mai putin decat aceasta. Bucsile care le-am pus nu troncane si absorb socurile foarte bine. Editat Martie 18, 2011 de nicolae mindrila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Scuze ca intreb, poti sa-mi spui cat au costat telescoapele? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora aproximativ 2000 $ TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Bravo, ma inclin ! Foarte faina si interesanta lucrare, practic s-a creat o masina pe care cu greu o poti invinge. Daca acele punti erau si portale ... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Inca o intrebare, Sorin Covaliu e autorul ? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Daca ari fi fost Sorin Covaliu cred ca as fi ajuns :old. Cu el am inceput dar nu a avut timpul (cheful, aviz doritorilor) necesar si ca sa o termine asa ca dupa aproximativ 10 luni am rupt-o cu el si am apelat la celalalt Sorin, Pascovici :tk . Spre norocul meu nu s-a facut nimic la masina in cele 10 luni (nimanui nu ii place sa termine treaba altuia) asa ca am luat-o de la 0 mai ales ca luasem decizia de a monta puntile de hdj cu blocanti. A durat un pic aici pana au ajuns din state bucsile de la currie, pe urma masina s-a transformat de la o zi la alta. A fost foarte mult de munca si inca mai este. Trebuie schimbate rapoartele in punti pentru a folosi mai bine ceea ce poate da motorul (in momentul de fata pe low cand ajung la cuplul max la 4000 ture in treapta a doua am o viteza de aproxmativ 25-30 kmh) de la 4,1 la 4,88 mai ales ca o sa ajung pe 35. Mai trebuie facut suportul la roata de rezerva (ceva gen ca la wranglerul lui Silviu de la P. Neamt) In momentul de fata masina are 1400 kg repartizate 750 fata si 650 spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Daca iti cresti raportul in punte viteza max iti va scadea nu creste . Imi place proiectul cu stima 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora ...pe 35 te referi la cauciucuri , nu la viteza . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora ...pe 35 te referi la cauciucuri , nu la viteza . Exact. Viteza pe care am mentinat-o mai sus e prea mare, de asta am nevoie de alte rapoarte mai ales ca de pe la 3500-4000 ture motorul ajunge in cuplu maxim. Cutia de viteze pe care am folosit-o e de la o masina cu viteza maxima constructiva cea mai mare ceea ce inseamna ca are rapoarte lungi. Daca nici cu 4,88 si roti de 35" nu o sa ajung la ceea ce trebuie o sa am in vedere o cutie de viteze de la motorul cel mai slab (daca se va potrivi cu blocul motor), eventual diesel, pentru a mai castiga ceva si de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Frumoasa treaba. Stii cumva cate kg au puntile de hdj80? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Suzuki Samurai modificare majora Ai readus-o la viata? Care-i planul cu jucaria dupa accidentul de la Gura Humorului? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate