theorg13 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Un flmulet de conducere preventiva putin socant. Cu dedicatie speciala pentru vitezomani (inclusiv pentru mine): Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Pentru vitezomani ... si nu numai :g:g:gPana pe la 22 ani am avut noroc. Dupa aia bine ca mi-a venit mintea la cap. :hw Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Pentru vitezomani ... si nu numai E naspa! ar trebui bagate mai des filme de genul acesta pana no sa mai aibe ce sa se filmeze . NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Pentru vitezomani ... si nu numai Si unul pentru centura de siguranta... p916yeFa2Xk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate