bogdan013ro Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Buna! Sunt si eu acum printre voi ;) am achizitionat o jucarie , un suzuki vitara 92 il am de vre-o 4 sapt si sunt foarte multumit de el doar ca imi lipseste un far de ceata din spoilerul de pe spate si nu gasesc niciunde in rest masina merge ok :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Jucaria mea Sa o stapanesti sanatos si nu iti fa probleme de lipsa farului de ceata, dupa primele iesiri in off nu o sa ii mai simti lipsa.:grin: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: Jucaria mea Masinuta a fost refacuta si adusa la normal...Las pozele sa vorbeasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: Jucaria mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: Jucaria mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: Jucaria mea Asa se afla in momentul de fata...pe saptamana viitoare sper sa dau o tura:X Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Jucaria mea Foarte muncita masina si foarte documentata transformarea. Felicitari, sa-ti fie de folos! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: Jucaria mea Vezi f_zoltan ca sunt aporape de tine ! daca ma vezi pe strada poate nu dai un clacson)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur1971 Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Jucaria mea Frumoasa si sa ai parte de ea:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Jucaria mea fain utilaju tau ,sa ai parte de ea,si hai pe dealul babii la noroi :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Jucaria mea Abia acum vad ca esti "concitadin". Tare ma bucur, sigur ne vom vedea pe aici, si cu tine, si cu Adi dma. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Jucaria mea parca imi pare rau ca am plecat din vale :bi you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Jucaria mea Urat arata cu pleoape! :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate