ILIUTA_NIL Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Salutare, oameni buni!!! Asa cum am promis, la inscrierea in acest club, am venit si cu ceva poze. Pot sa va m-ai spun ca in acest timp, am lucrat la masina( nu la partea de off-road) ci la starea tehnica si estetica a masinii. am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare, discurile si placutele de frana, filtrele, ulei-motor, ulei-cutie de viteze,am curatat EGR-ul, am schimbat partea de fonta care este la turbina(scuze ca nu-i dau denumirea dar mecanicii mi-au numit-o in mai multe feluri si nu vreau sa gresesc. Poate ma lamuriti voi.) clapeta nu mai inchidea,deoarece marginea era topita, i-am pus si cauciucuri dar si praguri si bulbar( v-am spus mai demult ca nu o sa o fac de off-road extrem, pt ca circul f mult cu ea si pe sosele)... GALLOPER... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: bine v-am regasit!!! Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! O mica sugestie: scoate-i pragurile. O sa fie mai bine in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: bine v-am regasit!!! Sa o stapanesti cu placere!!! MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: bine v-am regasit!!! Poti te rog sa ne spui cam cat au costat toate repratiile enumerate mai sus?:grin: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ILIUTA_NIL Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: bine v-am regasit!!! Pescarul, la intrebarea cat m-au costat o sa incerc sa-ti raspund cu aproximatie: bucse+ bride la bara stabilizatoare - 150 ron discuri+ placute frana fata - 700 ron cauciucuri - 1400 ron praguri + bulbar - 1200 ron folie (omologat R A R) - 600 ron semicaseta directie - 2oo ron conducte combustibil - 300 ron filtre - 150 ron partea de fonta de pe turbina, deoarece nu se vinde fara turbina am fost nevoit sa cumpar o turbina second pe care insa nu am folosit-o, deorece a mea era mai buna ... - 1500 ron si acum urmeaza sa schimb MRL-urile care costa 224 euro. :hw GALLOPER... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DUTU Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: bine v-am regasit!!! Salut, La bara stabilizatoare exista bucse de teflon? Daca da, stie cineva unde se pot gasi? Cam care ar fi pretul? Hyundai Galloper 2,5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: bine v-am regasit!!! Multumesc mult pentru informatii. Sa stapinesti cu placere agregatul! MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: bine v-am regasit!!! iliuta semicaseta ai achizitionat-o noua? "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ILIUTA_NIL Postat Iunie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: bine v-am regasit!!! Salutare la toata lumea... Da semicaseta am cumparat-o noua. Am si eu o intrebare: poate sa-mi spuna cineva daca sa cumpar vascocuplajul nou sau merge si unul second (nu prea as merge pe second). se cam ridica apa cand o necajesc in teren. GALLOPER... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate