Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bine v-am regasit!!!

ILIUTA_NIL

Postări Recomandate

Salutare, oameni buni!!! Asa cum am promis, la inscrierea in acest club, am venit si cu ceva poze.

Pot sa va m-ai spun ca in acest timp, am lucrat la masina( nu la partea de off-road) ci la starea tehnica si estetica a masinii. am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare, discurile si placutele de frana, filtrele, ulei-motor, ulei-cutie de viteze,am curatat EGR-ul, am schimbat partea de fonta care este la turbina(scuze ca nu-i dau denumirea dar mecanicii mi-au numit-o in mai multe feluri si nu vreau sa gresesc. Poate ma lamuriti voi.) clapeta nu mai inchidea,deoarece marginea era topita, i-am pus si cauciucuri dar si praguri si bulbar( v-am spus mai demult ca nu o sa o fac de off-road extrem, pt ca circul f mult cu ea si pe sosele)...

GALLOPER...

:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: bine v-am regasit!!!

Pescarul, la intrebarea cat m-au costat o sa incerc sa-ti raspund cu aproximatie: bucse+ bride la bara stabilizatoare - 150 ron

discuri+ placute frana fata - 700 ron

cauciucuri - 1400 ron

praguri + bulbar - 1200 ron

folie (omologat R A R) - 600 ron

semicaseta directie - 2oo ron

conducte combustibil - 300 ron

filtre - 150 ron

partea de fonta de pe turbina, deoarece

nu se vinde fara turbina am fost nevoit

sa cumpar o turbina second pe care insa

nu am folosit-o, deorece a mea era mai

buna ... - 1500 ron

si acum urmeaza sa schimb MRL-urile care costa 224 euro.

:hw

GALLOPER...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Re: bine v-am regasit!!!

Salutare la toata lumea... Da semicaseta am cumparat-o noua. Am si eu o intrebare: poate sa-mi spuna cineva daca sa cumpar vascocuplajul nou sau merge si unul second (nu prea as merge pe second). se cam ridica apa cand o necajesc in teren.

GALLOPER...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare