Caphonne Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Salut in primul rand la comutarea butonului trebuie sa auzi un bazait apoi in mers trebuie sa simti o diferenta de confort la trecerea peste denivelari sau delimitari din alea de viteza.Asta daca masina mai are amortizoarele originale. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Am inteles, ms mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Am inteles, ms mult! Sa ne spui si noua ce si cum ai rezolvat.Apropo verifica sasiul in partea din spate zona de prindere a arcurilor pe sasiu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennysbv Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Buna. Am o intrebare pentru Ferozisti. Detin si eu una si de 2 luni merg in fiecare sambata impreuna cu gasca pe diverse trasee in jurul Brasovului. Toate celelalte masini sunt Vitara , eu sunt singurul cu Feroza. Ieri am observat o poblema care la Vitara nu apare si v-as ruga sa imi dati o solutie. Cand am avut de trecut printr-o zona mai grea am observat ca la Feroza nu coboara rotile ca la Vitara ( adica daca o roata e pe pamant si cealalta roata intr-un sant cea din sant nu coboara sa atinga pamantul si masina ramane suspendata cu o roata in aer ) . La Vitara acest lucru se intampla si roata coboara. Am trecut prin aceeasi portiune eu cu Feroza si 4 Vitara . Vitara nu a avut probleme si roata a coborat in sant . Ma gandesc ca daca as da bara stabilizatoare jos as rezolva ceva din problema. Ce credeti si care ar fi solutiile? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Roata din fata sau din spate? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennysbv Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Roata din fata sau din spate? Si fata si spate. Ce se poate face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennysbv Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Problema principala e pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza [ATTACH=CONFIG]203547[/ATTACH] :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza am considerat ca este cel mai apropiat topic pentru aceste poze ,cu toate ca mi-sau cerut detalii pe cel cu poze cu masinile noastre. Imi cer scuze daca am incurcat ceva :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza este destul de usor sunt suporti de la barele transversale o bara este pe fata cealalta a disparut , suportii au fost prinsi pe jgheabul din spae pe longitudinal iar rezistenta este destul de mare . Daca doreste cineva mai multe detalii , cu cea mai mare placere :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Are cineva idee, bara de pe rocky se potriveste la prindere pe feroza? Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Salut! Sunt nou pe aici, nu stiu daca am postat unde trebuie, de aceea rog moderatorii sa ma scuze Stie cineva, la Feroza, trebuie sa se invarta permanent tot ansamblul roata fata - planetara - cardan spre grupul fata? sau am eu o defectiune? Nu am MRL de nici un fel. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Salut! Eu nu mai am Feroza, dar tot pe aici imi fac veacul. :) Pai daca nu ai MRL-uri atunci planetarele sunt cuplate permanent. Deci da, e normal sa se invarta planetarele + grupul fata. Totusi cardanul spre puntea fata se cupleaza din cutie, cand pui al doilea schimbator de pe pozitia 2H pe 4H (sau succesiv pe 4L). Sigur se invarte si cardanul? VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Da, am urcat masina pe elvator sa-i schimbam placute s.a. si invartind de roata, se invarteau planetarele si cardanul (teava aceea e cardanul, nu?) catre cutia centrala de ... transfer sau cum i-o spune. Adica eu n-am treaba ca se invarte, dar sa nu-mi apara ceva defctiuni, uzuri sau ma stiu eu ce sa-mi strice agregatu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Baga in 4x4 mergi un pic, scoate din 4x4 si da inapoi cativa metri, ar trebui sa se decupleze fata sa nu o mai uzezi degeaba. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Treaba cu datul inapoi e valabila doar la MRL-urile automate. Omul a zis ca nu are MRL-uri deloc, deci roata e legata fix de planetara. Orice ii face se va invarti ansamblul roata+planetara+grup fata. Singura chestie care e din alta poveste aici e cardanul. Ala se cupleaza separat, din cutie, si nu ar trebui sa se invarta. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Treaba cu datul inapoi e valabila doar la MRL-urile automate. Omul a zis ca nu are MRL-uri deloc, deci roata e legata fix de planetara. Orice ii face se va invarti ansamblul roata+planetara+grup fata. Singura chestie care e din alta poveste aici e cardanul. Ala se cupleaza separat, din cutie, si nu ar trebui sa se invarta. Se invarte si cardanul pentru ca e cuplat si la grupul din fata si la cutia de transfer. Practic in cutia de transfer se invarte in gol nefind cuplat. Si acum sa-i raspund colegului. E normal sa fie asa daca nu ai Mrl-uri si ai flanse. O sa ai consumul mai mare putin si directia mai greoaie. Uzura exista dar foarte mica. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Pai de fiecare data dau inapoi, dar n-am MRL-uri la roata. Se pare ca-s cuplate permanent. Din fabrica. Nu am butucul acela cum era la ARO de exemplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Da-l naiba de consum! Doar e un 4x4 veritabil, nu un Smart dizel. Si am brate tari, de cosaş, pot invarti de covrig. Daca uzura e foarte mica, o las asa. Multumesc tutror pentru viteza cu care ati sarit sa ma ajutati cu sfaturi. Am sa postez si eu (daca intereseaza pe cineva...) metoda de adaptara a unor arcuri spate de Papuc. Da, am si eu foi rupte la Feroza. Noroc ca nu-s alea cu bucsele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Mdeaaa acum am citit ca nu ai MRL, scuze. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Cum se monteaza termostatul la Feroza? Cu garnitura de cauciuc spre exterior?, adica partea mai mare a termostatului?ms! Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza http://www.warfs.org gasesti manualul de reparatie. Sistemul de racire pagina 7 http://www.warfs.org/daihatsu-manuals/F300-HD_Engine-CO-Cooling_System.pdf Nu am facut inca operatiunea de schimbare deci nu stiu exact ce sa iti spun, manualul ajuta insa destul de mult. Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza super tare, multumesc frumos! de trei luni de cand ma chinui cu feroza mea, fierbea apa, o da afara! am rectificat chiulasa, garnitura noua, tot asa facea, am schimbat termostatul, nimic. am vazut apoi un furtun care nu mai era la locul lui, cel care iese din chiulasa si trebuia sa mearga in radiator, la mine mergea in vasul de expansiune si mereu imi scotea apa afara. Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Cam toti de pe aici ne-am lovit de diverse probleme, ne intrebi si iti raspundem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Date utile si specificatii tehnice Daihatsu Feroza Ajutor!Am fost prin padure wekendu trecut si mi-am rupt suportul de motor si suportul de cutie si nu le gasesc la nici un dealer!Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate