Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare aro 324 benzina

Vizitator mircat

Postări Recomandate

Vizitator mircat

Salutare tuturor,numele meu este Cata si de ceva timp am prins si eu microbul numit off road!mi-am vandut masina ce m-a ascultat cuminte si nu a comentat nimic la pedalele care le primea de la mine si acuma doresc sa achizitionez o masina pt off road!am un prieten care are un g-klasse din 98 cu motor de 3.0l td cu care ies la "distractii",dar pe mine ma intereseaza foarte mult Aro 324!imi puteti spune daca pot face din aceasta masina o jucarie buna pe hartoape si noroaie?mentionez ca masina care vreau sa o cumpar este cu motor de 2.4 benzina de 91cp!este bun de ceva acest motor?suporta un tratament heavy-duty?astept sfaturi de la voi!

Cu stima,Cata

Editat de mircat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: intrebare aro 324 benzina

sa o luam cu inceputul

1.aro are motro benzina 2,5, acel L25, restul poate sa fie omologat artizanal

2. motorul L25 e un motor super, dar mananca mult si desi e fiabil, nu e de generatie noua, permananet trebuie intretinut

3. aro nu e mercedes, nu sunt puncte comune, daca nu te pricepi la mecanica si iti iei aro, macar sa fi un bun autodidact si sa iti placa mecanica....ca o sa inveti multa pe parcurs

motorul de L25 si cu grupuri de 7/33 ar permite montarea unor cauciucuri de 35/12,5/15, ceea ce o sa iti faca masina....:y, piesa de sucit gatul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator mircat

stai un pic...am gasit un aro 324 cu motor 2490 cc 90 cp benzina,an fabricatie 2000!stiu ca nu e g klasse...ma intereseaza daca pot sa fac din masina asta ceva bun?si ....un lucru foarte important.....imi place mecanica!imi place sa umblu eu sa fac modificari si nu numai(si la fosta mea masina care era generatie 2005 eu ii faceam schimbul de ulei,filtre,discuri frana,placute,etc)!ideea de baza este sa pot face o masina buna de off road...nu extrem....gen ca cea din poza

Editat de mircat
am uitat sa specific ceva
Link spre comentariu

Vizitator mircat

.. nu conteaza....m-am bagat....luni cumpar masina si sper pana in vara sa arata ca aro burago!astept sfaturi si sugestii de la cei mai cunoscatori!!!numai bine!!!

Link spre comentariu

Ca sa arate ca bugaro trebuie coborat plafonul , ceea ce inseamna munca de tinichigerie serioasa la un atelier unde stiu ce au de facut in asa fel incat sa alinieze stalpi . Rotile mari nu sant o problema , motorul L25 daca vrei poti sa-l schimbi cu un L30 ca sa fie treaba treaba , cutie in 5 trepte , o unitate AC , 2 buteli de gaz aruncate in bena , discuri de frana pe fata , in functie de zona unde il folosesti mai des poti opta pentru grupuri de fuga sau de forta . In privinta posibilitatilor de modificare consider ca sunt la indemana oricui . Si daca o sa reusesti sa-l faci ca Bugaro exact te asigur ca multi oameni vor ramane cu gura cascata indiferent ce masini vei avea pe langa tine. Mult succes !

Link spre comentariu

Vizitator mircat

modificarile mai radicale vor fi numai pe partea mecanica si interior........masina v-a fi restilizata cap coada,instalatia electrica v-a fi refacuta in intregime,frane....probabil spate ca pe fata are discuri...eventual un upgrade,schimbate grupuri,flanse,anvelope 35/12,5/15,ridicata caroseria si bineinteles interiorul(alte scaune,refacuta toata tapiteria,probabil refacut bordul(turnat din fibra)...in rest o sa vad pe parcurs la ce mai vreau sa-i schimb!

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Da ce iati taiat macroana lu' saracu! Se cuveneau si niste explicatii de gen: prea mari! Poate de 32... sau ceva, ca poate ne mai povestea ceva.

Si eu sunt foarte curios ce se poate face cu un 324 ( caut sa cumpar unul), asa, la modul realist. Mai ales ca suspensie sif ranare. Poate chiar motor si transmisie.:2dr

Link spre comentariu

Daca chiar doresti sa faci offroad cu el prima problema ar fi ca e cam lunga..(dezavantaj mai ales in padure) , nu ti recomand anvelope asa de mari( maxim 31) altfel ia-ti un rucsac de planetare cu tine la fiecare iesire, capete de bara si bari de directie...etc.

Daca nu are din fabrica cumpara i un blocant spate, conteaza foarte mult!

Diferential fata pt aro 24x cu raport 7/33 este greu de gasit si eu caut demult ...merita efortul.

Proiectul propus este realizabil daca ai resursele necesare, depinde mult daca vrei offroad sau doar ceva mai soft gen drumuri forestiere.

Succes!

Nissan Patrol Y60

Rocar TV

Dacia 1100...etc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare