dan03 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 O intrebare am si eu pentru cei mai priceputi Am observat ca daca apas brusc acceleratia turatia creste rapid cam cu 500 rot/min. ... fara ca masina sa accelereze proportional. pentru o cutie manuala asta inseamna ca patineaza ambreajul ... eu am insa cutie automata ... e posibil ca diferenta de turatie sa se datoreze cutiei? sau ma pregatesc de un disc de ambreaj? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Intrebare ambreaj Salutam! tu nu ai disc de ambreiaj daca ai cutie automata . Si da , intr-o oarecare masura , raspunsul intirziat al cutiei automate la o accelerare brusca este normal . Trebuie sa verifici nivelul uleiului in cutie iar daca acesta miroase a ars (asemanator mirosului de frina incinsa ) poti sa il schimbi si intr-un viitor (mai apropiat sau mai indepartat(?)) poti sa te gindesti si la un chit de reparati pentru cutie. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mecanic21 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intrebare ambreaj prea tarziu sau ars discurile de frictiune din cutie , trebuiesc inlocuite nu mai merge cu ea ca pilitura iti infunda blocul de valve (creierul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate