Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde petreceti sarbatorile? Venim si noi...

Sclipici

Postări Recomandate

Am de gand sa fac Craciunul cu familia si cativa amici in Vrancea, la Lepsa.

Banuiesc ca nu`s singurul care pleaca pe coclauri de sarbatori.

Dar doua/trei/patru zile intr-o zona faina...nu-i pacat sa le pierdem numai intre tzuica, spritz, pastrama, sarmale si carnati?

Amicii cu care ma duc la Lespa nu-s ca noi...n-au masini...n-au vlaga...! :wink::2dr

Iar mangliii cu care ma "plimb" de obicei zburda pe alte dealuri...!

Nu-i faina si o iesire, o plimbare pentru detoxifiere, pentru pofta de mancare, 2-3-4 ore prin zapada/noroi, in "jurul casei" ? (iar? :y)?

Ce-ar fi sa postam aici locurile unde putem fi gasiti de sarbatori...sa ne putem aduna pentru cateva ore .... care cu cine vrea, cu spritz si "hai noroc" !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde petreceti sarbatorile? Venim si noi...

Pe mine ma gasiti de CRACIUN acasa in BUCOVINA...HUMOR, SUCEAVA, VORONET....si alte manastiri din zona....:wink:

MARIUS 0722 680 998

De REVELION zona BROSTENI- V DORNEI

Editat de madiorsv
ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Eu ce l mai probabil de revelion voi fi pe varful Giumalau. Daca sunt doritori de iesire, cu cea mai mare placere va astept. Poate cu ocazia asta o sa fim primii care urca iarna cu auto pana sus. Recunosc ca ultimele 3 ierni am tot incercat, dar zapada de peste 1 metru m-a invins. Iarna asta insa, avand in vedere ca-s cu singura masina 4x4 din grup, o voi lasa la baza dealului.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

.In jurul revelionului sunt la baile olanesti....daca mai vine cineva prin zona ..sa dea un semn:bananasau sa sune 0765656991.lucian

ps am ceva trotil pus deoparte pentru intalniri de gradul 3 cu cei din:cl:2dr:2dr

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

De craciun sunt la "socri" in Victoria / Sambata de sus. Daca ajunge cineva prin zona sa dea un semn :D

De revelion inca nu ne-am hotarat

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

poate mai sunt colegi care merg la ski ,la bulgari in bansko,anul trecut in perioada revelionului in parcarea de la gondola eram 3 masini cu insemnele Club 4x4 nu am avut ocazia sa facem cunostinta

poate anul asta vom fi mai multi:cl

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Anul Nou ma va prinde la Predeal, cre`ca pe partie...

Dar pana se schimba anul, incepand cu 28.12.2012, e timp de plimbari prin padurile din Valea Prahovei...cu masinile...

Si...dac-o fi si ceva zapada, e si mai fain...

Poate am noroc si mai sunt colegi de pe forum care au chef de o "tavaleala" in zona...

Ne auzim la un telefon si poate se infiripa ceva...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

In Maramures nu vine nimeni de sarbatori?

Eu aveam de gand sa vin in Maramures de sarbatori dar din pacate acum cateva zile inima tatalui meu a refuzat sa mai bata .Sper sa vin anul urmator.

Link spre comentariu

Eu aveam de gand sa vin in Maramures de sarbatori dar din pacate acum cateva zile inima tatalui meu a refuzat sa mai bata .Sper sa vin anul urmator.

Imi pare rau ca sa aud asta. Condoleante!

Link spre comentariu

Asadar, ne strangem cativa de Sarbatori in zona Breaza ?

Ramane sa ne auzim la un telefon. Vad ca iarna nu are de gand sa ne aduca zapada, asa ca avem ocazia sa ne tavalim in noroi.

@Alin Condoleante!

Editat de Sclipici
Link spre comentariu

Sper sa nu fiu Off-topic prea mult dar,

@Alin - Condoleante!

Si, se pare ca planurile de acasa nu se pupa cu cele din targ, asa ca am ramas fara nimic valabil de sarbatori (pensiune ma refer), in special de revelion. Asadar ma adresez colegilor care au posibilitate/oferte de cazare in acea perioada, pot sa imi lase ceva pe PM, mail, telefon orice, si poate cine stie, o sa se iveasca ceva si pentru noi astia mai amarati! :grin:

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pai unde sa petrec?La servici ,in ture de noapte ...Din pacate, politica interioara : nu avem voie sa luam concedii intre 20 dec. si 2 ianuarie :uameni

Si ce as mai vrea sa fiu Acasa de sarbatori...Poate puneti voi cateva fotografii pe unde ati petrecut,asa ,ca sa ne ungeti pe suflet pe noi cei expatriati ...

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare