sese Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 pentru voi :hi :c :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinrs4 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 superbe pozele!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 o japce in delta ... seara.... vara..... nici picior de tzantzar ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 vezi ca-ti trage la a doua... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinrs4 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 vezi ca-ti trage la a doua... :-P :-P :-P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai aro Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 nu pot decat sa privesc in liniste si sa ma bucur ca in unele din frumoasele locuri am fost si eu :rsp aro 243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 am si eu ceva poze de la pescuit dar de prin ardeal :grin: arata bine si cu muntii langa :) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FELDGRAU BRONC Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 ...frumoase peisaje ! o tara in schimb , mai inseamna inca multe altele... si acolo stam cam greu! Patrol GR 94, in continua evolutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 iti dau dreptate dar e ca si atunci cand vrei sa lucrezi la masina . numai ulei si praf si rugina si te dor mainile de la strans si te mai zgarii intr-un surub rupt ,dar in minte iti ramane doar imaginea aceea cu tine sus pe un deal pe care l-ai urcat cu greu si ai o bere in mana . poze de acest gen ar trebui sa vedem in fiecare dimineata cand iesim din barlog in jungla asta plina de javre..........:shock: ..............se pare ca si mie mi-a ajuns cutitul la os din cauza "votatilor" i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 bine spus.....ma simt rupt de restul lumii cand sunt numai eu si masina in creierii muntilor.......cand stau linistit seara la foc cu slana in tzepusa si berea la rece in parau....iar dimineata sunt sus pe masina.....sa vad un rasarit de soare cum numai in varful muntelui poti vedea :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 eu am fost duminica sa vad un apus :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Fain......abia astept sa ajung la Balea ...sa vad un rasarit de pe Laitel sau Vf Capra..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 pai ce te retine sa faci o vizita in zona ?...acu pana mai e zapada? :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 cred ca in max 2 saptamani ajung pe acolo.....zona aceea e pentru mine ....first love.....mai ales iarna......iar din valea Arpaselului am unele dintre cele mai faine amintiri de pe munte :cort Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 mariuse, la ce fel de amintiri te referi, la din astea :top ori.. :2dr :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 pe vremea aceea eram fara femei si fara alcool pe munte.....sa mergi iarna pe creasta Fagarasului baut....e sinucidere curata....pe vremurile alea......doar performanta conta.... :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 se bea pe creasta ,dar la sosire mai exact dupa 2 zile :sl1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 @ turagmes cu grade in ale muntelui? daca nu deranjez i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Poza nemodificata.. dupa o ploaie crancena.. aproape de manastirile din moldova ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 nu-i nici o suparare......in tinerete am umblat foarte mult pe munte....am activat multi ani in cercul de turism Amicii Salvamont Brasov....si tot ce rezulta de aici :grin: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 @ turagmes. cred ca ia multe amintiri frumoase si pline de adrenalina balea e un loc foarte interesant care mi-a dat palpitatii anul asta .(a plecat una "mica" de sub mine in doamnei ) @aztec imagini de care au scris poetii nostri pagini intregi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Acea poza e memorabila.. din mai multe motive. are o poveste in spate.. Se lasa seara, in cautarea unui loc de campare sau dormit in zona moldovita.. se insera si se apropia ploaia. gasesc "campingul asta" si in cum ploaia se apropia incerc sa-mi instalez cortul.. Cu toate ca sunt destul de rapid.. nu am apucat sa finalizez ca a inceput o ploaie torentiala de toata frumusetea.. si cortul era fleasca de apa.. nici gand sa poata fi folosit pt somn. Asa ca in disperare de cauza a trebuit sa iau una din casutele alea.. ce miroseau a mucegai si aveau niste paturi ce semanau a hamacuri sau copai.. ce faceau aproape imposibila posibilitatea de a cadea din pat din greseala.. Dupa "acomodarea" in casuta de -5*.. apare cerul asta superb, ireal... pot spune ca zona e superba.. dar cazarea acolo intra in topul celor mai proaste cazari ever. ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Ai dreptate....la Balea am invatzat sa fac un iglu.....tot acolo m-a tavalit ,,putin''zapada.....acolo am schiat in august....in Vaiuga ...sub Vanatoarea lui Buteanu......si tot acolo am prins gustul ptr berea ....Trei Stejari :grin: :grin: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Re: romania o tara frumoasa 24.02.2008....n-am avut stare in casa si am facut o tura prin jurul sibiului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Re: romania o tara frumoasa aceiasi locatie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts