Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

romania o tara frumoasa

sese
 Share

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

iti dau dreptate dar e ca si atunci cand vrei sa lucrezi la masina . numai ulei si praf si rugina si te dor mainile de la strans si te mai zgarii intr-un surub rupt ,dar in minte iti ramane doar imaginea aceea cu tine sus pe un deal pe care l-ai urcat cu greu si ai o bere in mana .

poze de acest gen ar trebui sa vedem in fiecare dimineata cand iesim din barlog in jungla asta plina de javre..........:shock: ..............se pare ca si mie mi-a ajuns cutitul la os din cauza "votatilor"

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

bine spus.....ma simt rupt de restul lumii cand sunt numai eu si masina in creierii muntilor.......cand stau linistit seara la foc cu slana in tzepusa si berea la rece in parau....iar dimineata sunt sus pe masina.....sa vad un rasarit de soare cum numai in varful muntelui poti vedea :h5

@ turagmes.

cred ca ia multe amintiri frumoase si pline de adrenalina

balea e un loc foarte interesant care mi-a dat palpitatii anul asta .(a plecat una "mica" de sub mine in doamnei )

@aztec

imagini de care au scris poetii nostri pagini intregi

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Acea poza e memorabila.. din mai multe motive. are o poveste in spate..

Se lasa seara, in cautarea unui loc de campare sau dormit in zona moldovita.. se insera si se apropia ploaia.

gasesc "campingul asta" si in cum ploaia se apropia incerc sa-mi instalez cortul..

Cu toate ca sunt destul de rapid.. nu am apucat sa finalizez ca a inceput o ploaie torentiala de toata frumusetea.. si cortul era fleasca de apa.. nici gand sa poata fi folosit pt somn.

Asa ca in disperare de cauza a trebuit sa iau una din casutele alea.. ce miroseau a mucegai si aveau niste paturi ce semanau a hamacuri sau copai.. ce faceau aproape imposibila posibilitatea de a cadea din pat din greseala..

Dupa "acomodarea" in casuta de -5*.. apare cerul asta superb, ireal...

pot spune ca zona e superba.. dar cazarea acolo intra in topul celor mai proaste cazari ever.

... undeva, candva, altundeva...

Ai dreptate....la Balea am invatzat sa fac un iglu.....tot acolo m-a tavalit ,,putin''zapada.....acolo am schiat in august....in Vaiuga ...sub Vanatoarea lui Buteanu......si tot acolo am prins gustul ptr berea ....Trei Stejari :grin: :grin: :grin:

• 4 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use