Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Adio Mitsu, wellcome Totoya

cristanx

Postări Recomandate

:ypu

Dragi prieteni, am schimbat sectiunea! Am lasat Pajero pentru un LC kjz 90 englezoaica , deasemenea! Masina are intercooler si si trage intr-un hal!!! Acum , baiul e ca nu stiu prea multe despre maisna asta, asa ca orice sfat, gand e bine venit. Am dat o tura pe deal cu ea si spre surprinderea mea (ca nu are buton pt diferentialul spate) s-a comportat f bine. Am urcat o panta abrupta oblic, si imi trageau 3 roti, ca si cum as fi avut diferentialul central blocat sau un LSD. Asta m-a mirat, pentru ca ma asteptam sa traga doar 2 (in diagonala). Nu stiu cum functioneaza cuplajele la Toyota, si de aceea poate se gaseste cineva sa-mi spuna pe scurt care-i treaba!

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Adio Mitsu, wellcome Totoya

Merci de raspuns. Cam la asta m-am gandit si eu. Dar acum intreb, diferentialul care cupleaza fata, ( modul 4H) e tot LSD? Adica are 2 LSD? (spate, centru)?

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

Multumesc frumos la toti! E din 11.96 si da, am luat-o de la Deva. A avut o mica problema la radiator dar am rezolvat-o! Aseara am si dat o tura pe dealuri cu ea sa vad daca are vreo alta problema. NIMIC! Sta excelent la suspensie, si trage de rupe. M-a suparat faptul ca nu are diff blocabil pe spate, dar asta e viata! LSD-ul isi face treaba binisor. Nu are inca gume cum i-ar trebui, dar ma dus pante destul de anevoioase prin zapada-apa si noroi inghetat. M-a scos de peste tot. E foarte inalta fata de Pajero 2.5 stock pe care l-am avut. Sunt extrem de incantat de ea. :gr1:bannana

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Multumesc frumos la toti! E din 11.96 si da, am luat-o de la Deva. A avut o mica problema la radiator dar am rezolvat-o! Aseara am si dat o tura pe dealuri cu ea sa vad daca are vreo alta problema. NIMIC! Sta excelent la suspensie, si trage de rupe. M-a suparat faptul ca nu are diff blocabil pe spate, dar asta e viata! LSD-ul isi face treaba binisor. Nu are inca gume cum i-ar trebui, dar ma dus pante destul de anevoioase prin zapada-apa si noroi inghetat. M-a scos de peste tot. E foarte inalta fata de Pajero 2.5 stock pe care l-am avut. Sunt extrem de incantat de ea. :gr1:bannana

exact modelul acesta il am eu, daca te pot ajuta cu ceva detali da un semn, i-ti zic si ce cauciucuri,piese etc poti sa-ti iei!

Landcruiser
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare