dansoare Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 buna ziua! am gasit un patrol 2008,50000 km,primul proprietar,25000 E masina de noua a costat 53000. e full! as vrea sa stiu daca modelul acesta are ceva probleme tehnice. nu se vorbeste decit de bine despre patrol! fiabilitate,motor 3 diesel,transmisie,siguranta,confort... ce ar trebui sa verific sau sa intreb? pretul e corect? multumesc anticipat!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 :top Este o masina de 2 ani la jumate de pret :grin: MULTUMIT? Acum.....depinde ce vrei sa faci cu ea si cit iti permiti....cit este moft si cit mall...... Eu unul, as lua ceva cu xdrive sau 4matic de banii astia, si de restul-4-5mii as lua si ceva 4x4....Dar fiecare cu ideile lui si banii la fel..... Nissanul ala-i un mastrodont,o minune a tehnicii apusa deja,o sa rida si amicii cu Suv si amicii cu 4x4 de tine... nu esti nici cal nici magar si nici offroader decit cu cheltuieli exorbitante,si nici un prieten cu care as pleca in concendu decit daca ne vedem acolo sau nu am chef sa fug pe autostrada.... Ca masina de oras, ce putin ,Bucurestiul o sa te persecute:ha: si benzinarii or sa zimbeasca fericiti... Daca ai pus la cap toate astea, si raspunsurile au fost OK, atunci ia-ti patrol din 2008.... este o masina super-super ok ! :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Corect . Ca sa citez si un posesor si utilizator asiduu de Y61 3.0 / 2004 : patrolul nu exceleaza ca o masina de alergat pe asfalt .Are avantaje incontestabile , dar e o nisa mica de aplicatii optime . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 RZV-ule, Patrolul nu apune niciodata. Poate mai ia cate o pauza pentru nani......dar de apus: no way. Cat despre benzinari zambareti, poate te refereai la dieselari la motorul de 3 l:ha:. Si nici aia nu or sa fie foarte fericiti; sti ca merg zilnic cu un autobuz relativ similar si nu sunt foarte prieten cu vanzatorii de motorina si nici nu ma simt deloc persecutat de Bucuresti. Referitor la interbarea lui "dansoare", incearca sa iesi cu masina pe autostrada si sa mergi cu viteza constanta cateva zeci de km cu ochii pe indicatorul de temperatura; in rest....ca la orice masina sh (cunoscatorii sigur pot spune mai multe).:h5 PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 @Ruff Riders...:ooo nu stui cu ce sa incep....hai sa-i stricam topicul omului.... 1 .-Benzinari=petrolisti=termen generic=oamenii aia care iau o caruta de bani pe 1l de pipi si se cheama benzinarie-eu de acolo alimentez..... 2 . -eu merg zilnic aproape 18 km+18 km de acasa pina in centru ,plus~30-50km de balaurit.....rezulta o medie simpatica de ~80-90km pe zi.... 3.- am si un jeg din 2007 nu conteaza ce,si pe autostrada poti sa aprinzi luminari ca nu ai cum sa te tii dupa mine, chit ca depasim sau mergem constant......iar la un cumul de puncte 1,2,3 nu o bati cu consumul de 12% ever.....sa fim seriosi...poti sa iei BMW sau Mercedes si iesi mai bine.... 4.- la capitolul penalizari Bucuresti, parcari-din punctul meu de vedere-nu parchez repede jegul care-i o berlina medie,dar un monstru de +1,5 m lungime....deci sa fim seriosi...... nu am vazut subsolul la Cora din cauza de portbagaj....deci merg ca bou;l prin ploaie,valabil si la mall unde nu inta la subsol cit platesti un tel in W-E.....vb de o masina modificata, ca-i forum de 4x4,nu?:grin::grin: 5. - Si inca nu am inceput cu offroad.....amice.... 6.- nu uita ca tu ai investit in masina aia motor+ multi banuti.....deci Nissanul nu-i o masina ieftina decit daca stii ce sa iei..... Si ca sa termin cu lectiile ca pe urma ziceti ca-s pedant, sa nu uitam ca de banii aia poti sa iei o masina super ok, moderna si cu un consum normal,plus o masina de plimbari si iesiri de 4-5mii .... deci nu merita patrol 2008 decit daca ai muti bani si te-ai plictisit de Q7, si vrei sa mergi incet ca-ti iau astia permisul si oricum faci economie la consumul de numai 12%...:ha: sau esti un milionat excentric si-ti iei a 6 masina, aia de concediu de iarna la cabana prietenilor inaccesibila..... Parerea mea si am Y60 si am avut Nissan in ultimii 4 ani.......mi-am luat inca o masina.....:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Re: Sfat achizitie patrol 2008 despre confort - e confortabila comparativ cu alte masini de off-road cu punti rigide (Samurai, Defender). Dar te zdruncina comparativ cu un SUV cu suspensii independente (Pathfinder, X5, ML, Landcruiser 120 model nou...) Editat Decembrie 8, 2010 de sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 RZV-ule fiecare se socoteste in functie de conditiile sale: eu, de exemplu, am curte in care parchez si acasa si la birou, iar la mall nu am deloc probleme, ba chiar parchez linga intrare - am un semn cu "baby on bord" in parbriz.....avantaj eu :ypu. Si da, eu am investit in masina si acum merge bine merci. Am investit pentru ca nu mi-a zis nimeni ce sa verific inainte de a cumpara. Pe de alta parte, excentric sunt, mai am sa ajung milionar si s-a rezolvat problema....ca de cabane inaccesibile nu ducem lipsa, iar despre a cata masina este Patrolul....omul nu a zis nicaieri cate masini mai are acasa asa ca, din partea mea, e ok si Patrol 2008. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 buna ziua! am gasit un patrol 2008,50000 km,primul proprietar,25000 E masina de noua a costat 53000. e full! as vrea sa stiu daca modelul acesta are ceva probleme tehnice. nu se vorbeste decit de bine despre patrol! fiabilitate,motor 3 diesel,transmisie,siguranta,confort... ce ar trebui sa verific sau sa intreb? pretul e corect? multumesc anticipat!! Am si eu unul din 2001 de 3000cc. Nu pot spune ca stau bine in consum. undeva intre 12 si 18 in functie de cum sunt incaltat. Am facut-o de 190CP. Normal ca i-am belit turbina dupa. E o masina cam scumpa in piese. Nici cu virajele nu prea sta bine i-ar trbui o sosea mai lata (cele cu5 usi) Ptr Off road mai bun e Y60. Eu cap la cap sunt multumit. Daca esti hotarat ia-o si sa te duca fara probleme :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Re: Sfat achizitie patrol 2008 @all nu am zis si nu zic ca nu ar fi ok asa ceva.....miine as lua unul in conditiile puse de mine si expuse un pic mai sus :ha: Doar am prezentat situatia din punctul meu de vedere,un pic colorat, adevarat,dar si cit se poate de realist,la fel de adevarat...... Exemplu in familie: cineva apropiat lesinat dupa atentie-cum arata masina mea-(ma laud si eu un pic)- cautam si mergem la test cu un Nissan y61, 2003 masina suuuuper ok,si la bani realisti. Dupa , facea comparatie cu C5 si C220, 2009 si 2007....rezultat nesatisfacator, a renuntat, la peste marge si a mea :ha: mai veche, si la pirtie cum a ajus pina acum.....si de acum incolo....:ha:...deci?un pic excentric,nu? Nu vorbim de mers la cea mai mica prieteneasca,vorbim de perindari zilnice prin oras,utilizare normala.....ca pt offroad cit de cit, trebuie sa fii nebun sa bagi asa ceva...parerea mea... Oricum initiatorul topicului nu a zis inca nimik,ne dam cu parerea ca fraierii,eu asa ma simt,ca el saracul nu a zis nimik,nici da, nici,nu :ha::ha:,nici multumesc sunteti ....excentrici! Editat Decembrie 9, 2010 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 scuze! am asteptat mai multe pareri si va multumesc! acasa am un subaru forester 2009,2.5T,230hp,excelenta masina pe sosea dar si in afara ei-forestiere,macadam-dar se vede ca nu e in mediul ei pe astfel de drumuri. imi place mult patrolul,e o legenda in off-road,solid,robust,impunator,fiabil am inteles. intr-adevar,e foarte mare-dezavantaj bucuresti,parcare etc. consumul e ok pt asa tonaj,si foresterul ia 14-15 in oras. spatiul imens m-ar avantaja pt ca am doi copii. confortul e pt mine un mare semn de intrebare-nu am mers cu masina,am inteles de la voi ca te zguduie nitel dar nu ca alte off-roadere. pretul e oarecum corect avind in vedere rulajul masinii. de fapt am propus omului un schimb cu dif din partea mea,a spus ca se va gindi. acum am cazut si eu pe ginduri,am inteles de la voi ca e ideala ca a doua masina si numai pt off-road. mai astept pareri si va multumesc din nou! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Re: Sfat achizitie patrol 2008 Avantajul unei a doua masini (numai) de offroad este: te poti distra mai mult si fara grija nu stai cu morcovul in k.. ca strici masina de 25000 euro, te bagi mai cu curaj si pe unde nu te-ai baga de obicei o poti modifica si tine ca masina de weekend fara sa iti para rau ca stau 25mii blocati poti sa iti iei si benzinar ca tot aia e daca mergi numai in weekend si atunci se largeste alegerea si poti lua si masini mai ieftine, mai performante (inmatriculare pe BG evident) Dezavantaj: nu prea merge la expeditii daca e modificata rau (vb de drumuri de 3000km) Daca ai Foresterul nu prea mai e dezavantaj punctul de sus. Mi se pare scump totusi Patrolul ala la 25 de mii, pe piata de azi nu o vinde el asa usor, putea sa fi fost noua si 100 de mii. Chiar ai de unde alege la banii astia! PS. de 25mii iti iei: 4x4 de offroad, salupa, peridoc, platforma, ATV, moto de cross, skijet, snowmobil si iti ramin si bani de :2dr Editat Decembrie 9, 2010 de costinell Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 salut! ai dreptate,cred ca e corect sa iti iei o masina de off in bani putini. simpatic ps ul cu toata lista de achizitii! foresterul e intr-adevar o masina excelenta si nu m-a dezamagit chiar in teren,usor spre mediu desigur. atunci sa ma gindesc la un patrol mai vechi,eventual modificat deja? sau altceva,alta masina? ce-mi recomandati? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Am avut si eu aceeasi dilema, sa fie un Patrol mai nou, un Y61 sau o batranica de Y60? Am vazut cateva exemplare din ambele modele, diferenta de bani intre ele fiind destul de mica, vorbesc de anii de inceput ai modelului Y61 (97 sau 98). Am vazut cateva Y61 cam cazute si ce m-a speriat mai tare a fost costul pieselor, mult mai ridicat decat al Y60 unde gasesti mai usor si muuult mai ieftin piese de schimb din dezmembrari. Sau cumperi o masina donatoare cu totul :y Avantajele si dezavantaje pe care le-am considerat eu la ambele modele: Y60 - constructie foarte basic, fara electronica sensibila si lucruri care se strica de obicei la masinile second si costa... pret achizitie mai mic, de restul de bani pui masina la punct. Dezavantaje: - sta mai prost la capitolul siguranta, fara airbaguri, ABS, eventual ESP (la Y61 mai nou), motor mai puturos dar mai fiabil :grin: Ca spatiu interior sunt cam la fel. Y61 - costuri de achizitie mai mari si de intretinere si mai mari, motor de 3.0 cu probleme, atentie mai mare cand esti in teren ca daca se buleste ceva doare la buzunar, in rest avantaje de confort si siguranta daca e masina de familie. Asa cum bine a punctat @RZV, :g sunt cu totul de acord cu ce a spus despre Patrol. O masina foarte nisata, pe care o apreciezi in mediul ei de lucru pentru care a fost conceputa din 1951 pana azi. Eu am ales un Y60 LWB cu aer conditionat si toate dotarile de confort pe care le gasesti si in Y61 la sfert din pretul celui pe care vrei sa il cumperi. Pot sa spun ca sunt absolut incantat de alegere :h5 We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Eu am unul din oct 2007 cu doar 50000. Daca o iubesti intelegi si respecti eo masina deosebita. Nu merge repede, e destul de confortabila, super solida si iti da o senzatie unica. Du o acasa si bucura te de ea. Nu se mai fac asa masini azi. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Man, ma bucur ca interactionezi cu noi....si mai ales ca intelegi. Daca, cumva te-am influentat,si crezi ca un y60 este suficient,atunci ia-l numai stok!Sau cu modificari minime.....sa fie ok mecanic, dar si interior +tabla...este varianta corecta daca banii pt extra optiuni offrad sau timpul de preparare(2-3 luni daca-s banii) nu sunt probleme...asta pt plimbari si relaxare... Daca te gindesti sa te dai si la concursuri-prietenesti un Nissan gen, nu o sa fie o varianta prea lunga, dupa 1 an investesti in altceva...SIGUR.... Eu nu as baga in padure o asa masina- patrol 2008- numai daca 25000ar fi bani de buzunar pt luna asta.... altfel,il ai,este SUUUPER misto dar faci cu el ce faci si cu foresterul....sau mai bagi in el 5-6000E suspensie, roti, ARB si Warn si tot masina de frumusete ramine..... Uite: cauta-l pe Sensei.are o Toy de 25000E....daca-ti place cum arata, si omul se da de placere,ia-ti masina de 25000E....masina-i parcata undeva linga parcul Carol,cind cobori de la Autogara Filaret....sau Paragusul el are Nissan din 2005 sau 2006....ambele sunt cu julituri,stopuri sperte si chestii......eu nu zic ca nu merita dar eu nu as face asta cu asa masini.... @de cei doi dati exemplu,nu va suparati,sunteti eroii mei,va respect maxim.....dar daca omul se asteapata la asta si-i ok cu o masina care arata asa,nu mai zic nimik, inseamana ca stie ce vrea si eu sunt un nebun.....vino la Impotmoliada, o sa ai exemplele pe viu, si daca ai baga o masina din 2008 pe acolo,ok ia-o daca nu, inseaman a ca o vrei doar s-o ai si-ti permiti-iarasi ia-o... daca vrei sa faci asa ceva , atunci targhetul este altceva, maxim 2003 ca an, in functie de buget si buzunar.... asta asa ca sa intelegi si sa vezi pe viu,repet, poate eu sunt nebun si nu stiu ce sau cu cine vorbesc... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Si care ar fi motivele pt care trebuie luat neaparat "stock" ? De ce n-ai facut astfel de recomandari cand ai pus-o la vanzare pe Zina ??? :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 va multumesc pt aprecieri si sfaturi! nu as lua patrol 2008 ca sa fac off-road extrem!! masina ma atrage deoarece: e foarte solida=siguranta; e foarte fiabila=costuri mici intretinere daca nu faci MARI nebunii; e spatioasa-am doi copii,bagaje multe cind plecam; e una din cele mai potente in off-road=liniste si siguranta cind dai de teren mai greu cind mergi pe munti. sigur ca exista si dezavantaje: parcare dificila,consum,comportament rutier on-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Astrale...te maninca.....eu am vindut-o la 1/2 din cit am bagat in ea....real..... Si am facut-o pt mine, asa cum am crezut eu,atunci.....si ofer consultanta pt ea si ce se intimpla cu ea...... Tu ......mai departe iti spune Lipoveanu :ha::ha::ha: Si sigur si tu si cel ce-a luat-o pe a mea mai baga bani .....nu??? Sincer ia zi cit ai bagat? Sa fie asa cum iti place tie.... De aia...masina trebuie sa si-o faca fiecare cum vrea si cum simte el....parerea mea.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Parcare dificila - ce sa-i faci , nu e Matiz ...si Matizul se parcheza dificil comparativ cu bicicleta ... Consum - depinde al naibi de mult de sofer , dar nu te astepta la minuni . Un 28Td consuma cit doua 1,4 ... Comportament onroad - Ce sa facem daca e tara cu multe autostrazi ....Sor-mea spunea cindva ca putem merge in concediu si pe undeva unde putem avea servicii decente , autostrazi 'ca lumea '...I-am spus ca eu nu vreau sa fac concediul pe autostrada si nici in hotel ....Nici eu nu sint fericit pe asfalt , ci numai dupa ce cobor de pe sosea .Acolo e alta discutie , la care masina de oras nu participa la negocieri . Sper ca asfaltarea pe transalpina sa intre in colaps , macar pe urmatorii 10 ani ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 salut! si eu as vrea sa intre in colaps! asfalteaza muntii in loc sa se ocupe de autostrazi si drumurile nationale peticite! sper sa nu se apuce si de Drumul Strategic dupa ce termina cu Transalpina. l-am facut cu foresterul si nu cred ca sint peisaje mai minunate ca in muntii Latoritei-si accesibile pe deasupra. revenind la patrol,nu stiu daca incape pe strategica,sint portiuni foarte inguste! iata un dezavantaj-marimea meseriasului nipon!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Sfat achizitie patrol 2008 Da , e mare . Nu se poate si cu ea mica si cu sufletu'n rai .Pentru asta exista Samurai , o masina exceptionala . Numai ca are un mare defect din proiectare , nu e spatiu si pentru a treia lada de bere . Insa a fost conceputa special pentru Strategica . Incape la fix . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate