adrianudeanu Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Salut! m-a sunat duminica fratele Vetu si m-a intrebat ce facem...ne-am sfatuit putin si am plecat spre munte, fara sa stim incotro:)) pe drum ne-am mai oprit, am mai vorbit, apoi plecam din nou fara destinatie. si uite asa am ajuns sa urcam pe muntele rosu, am dat de ceva zapada, am recuperat o masina inzapezita (nu dam nume), care pana la ultima panta s-a comportat minunat, am mancat ceva si ne-am intalnit cu LorD'eko , care ne-a condus spre Tabla Butii. concluzia...PREA TARE! atasez cateza poze si va rog si pe voi sa puneti, ca doar am tras impreuna in nameti:h5 (le pun fara vreo logica...intr-o ordine intamplatoare) Editat Decembrie 6, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii si alte poze Editat Decembrie 6, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii si altele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii PGF!:banana cineva de forum sigur stie ce inseamna PGF! va dati cu parerea? :banana:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii Hai ca pun si eu pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii alte pozici.......:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii Gata cu pozele :P :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii Adi zi si tu de noroiul din Chitila de sambata...ca sunt tare mandru de masina mea de atunci incolo..:top Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii patrolicul bulgarit e vecinul meu de ce nu imi zice si mie de iesiri ca poate oi veni si eu vreodat,eu am pe unchiul lui cel portocaliu,nr meu de tel este 0723004043 poate socializam si noi vreo ieseala sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii :h5ti-am dat add pe mess mai vecine:). cat despre iesirea din chitila....merge grav masina ta doar cu spate:D lasa ca-i faci tu si fatza sa traga si se schimba situatia. ma intreb daca acum merge asa bine, cum o fi cu 4x4?;)):h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRIVERU Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: iesire Muntele Rosu si Tabla Butii Felicitari ptr iesire! Super pozele. Sper ca data viitoare sa nu mai iesiti pe sustache asa si mai dati sfoara-n tara.:tk Daca noi nu,atunci cine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate