Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2,5 tdi '95 probleme rezervor

marik83

Postări Recomandate

am un pajero 2.5 dti din 95 si din nefericire am lovit destul de rau rezervorul si am rupt un filtru care era atasat de el .... problema mare este ca nu gasesc acel filtru in magazine .... ma poate ajuta cineva .... macar ce tip de filtru este ( are 3 iesiri):tk Editat de Tavi D.
modificare titlu
Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salut

Nu te supara, invata sa comunici corect ce ai de comunicat......bine ar fi sa recitesti si Regulamentul forumului si eventual, cand ai ceva timp sa bagi un ochi si prin topicurile de la "Prezentarea forumului"......

Tu daca ai vedea un topic la sectiunea "Mitsubishi" cu un astfel de titlu ce-ai face : l-ai deschide sau ai scrasni din dinti la adresa cui l-a postat ?

Apoi : vad ca ai 20 posturi, asta insemnand ca ai acces la Mica Publicitate, deci ori cauti o piesa si atunci deschizi acolo topic, respectand Regulamentul, ori ai nevoie de o informatie tehnica si deschizi topic in sectiunea tehnica dar cu un titlu relevant !

Link spre comentariu

am un pajero 2.5 dti din 95 si din nefericire am lovit destul de rau rezervorul si am rupt un filtru care era atasat de el .... problema mare este ca nu gasesc acel filtru in magazine .... ma poate ajuta cineva .... macar ce tip de filtru este ( are 3 iesiri):tk

este atasat in exteriorul rezervorului? si eu am acelasi model de pajero tot din 95 dar la al meu nu are nici un filtru atasat doar filtrul de pe sorbul care trage motorina care se afla in interiorul rezervorului.. pe langa rezervor se afla doar toba finala si roata de rezerva:) daca e filtru de motorina mergi la un mecanic sa il elimine si sa puna alltul normal in fata la motor

nu goni mai tare decat ingerul tau pazitor poate sa zboare!
Link spre comentariu

am un pajero 2.5 dti din 95 si din nefericire am lovit destul de rau rezervorul si am rupt un filtru care era atasat de el .... problema mare este ca nu gasesc acel filtru in magazine .... ma poate ajuta cineva .... macar ce tip de filtru este ( are 3 iesiri):tk

nu e filtru ala...e pt aerul din rezervor...dar ai 2...poti sa te lipsesti de unul...infundale sa nu intre mizerie si dai bataie...

Copilot
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...

Re: Pajero 2,5 tdi '95 probleme rezervor

Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva, v-as fi recunoscator. Vreau sa schimb si eu filtrul din rezervor, deoarece face figuri cateodata si nu se alimenteaza corect si as vrea sa stiu de unde il pot comanda si cum ii spune, corect. Am cautat pe google si nu am gasit niciunul care sa semene cu cel pe care il am eu. Am sunat la piese auto si nu ii da programul nimic la rezervor. Va multumesc anticipat ! Imi pare rau, nu pot atasa o poza sa va arat ce model e, din cauza dimensiunii prea mari a pozei.

Editat de Gabriel d
You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap
Link spre comentariu

Pozele se pot redimensiona foarte usor cu programelul Imageresizer pe care il gasesti aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

Link spre comentariu

Ok, multumesc. Dupa cateva cautari, lungi si late am gasit in Timisoara filtrul, dupa ce am cautat sa aflu seria de la sasiu, deoarece masina e acasa si nu o stiam, dupa ce am incercat sa il conving pe consultantul de vanzari de la respectiva firna ca exista si serii scurte V24-*****, asa....l-am gasit intr-un final, destul de greu. Este intradevar un filtru, a costat 33 de lei, vine doar pe original. Am tinut sa informez eventualii colegi care au probleme si nu stiu despre ce e vorba. Nu sh cum a scris pe google dupa ce l-a gasit si ne-am uitat la el, sa vedem daca acela e, ca am uitat cum ii zicea....scria ceva in engleza, oricum. Cand o sa ajunga, o sa postez o poza si o serie, pentru ajutor pe viitor.

You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare