NIK4X4 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 salutari tuturor. azi am facut si eu un bine si am tras pe unul din noroaie,am cuplat 4x4 si in timpul mersului se auzea la mrl_ul stanga ca un agatat, scartait. dupa ce lam scos din noroaie si am decuplat mrl_ul stanga era si incalzit iar cel din dreapta nu. ce sa intamplat oare? ce este defect? AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: pobleme mrl_u manual stanga Probabil ca o scapa ,si evident ca frecarea genereaza caldura..De aici temperatura mai mare la cel cu pricina.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: pobleme mrl_u manual stanga salut si ce am de facut daca scapa...se poate repara cumva? multumesc pt raspuns AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: pobleme mrl_u manual stanga desfal de pe planetara de tot spalal cu benzina si ungel apoi cu o vasilina mai moale gen acea pl planetare care e mai moale,acum de cand a venit frigul se mai blocheaza din cauza vasilinei care se intareste in decursul vremi,la isuzu faceam operatiunea asta in fiecare iarna ,altfel nu mergeau :h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: pobleme mrl_u manual stanga ok. asa am sa fac dar problema este k nu am mai desfacut asa ceva...e complicat ? am ce sa stric mai tare pe acolo? va multumesc de raspunsuri AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: pobleme mrl_u manual stanga nu prea ai ce sa strici... desfaci capacul, si apoi are o siguranta care tine planetara. o scoti incet cu o surubelnita, sau cum te pricepi, si gataaa... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 (editat) Re: pobleme mrl_u manual stanga atunci este bine ca nam ce strica peacolo. dar se poate sa fie defect mrl.u? Editat Decembrie 19, 2010 de NIK4X4 AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: pobleme mrl_u manual stanga am rezolvat problema... dat mrl jos lam spalat cu benzina si lam uns cu vazelina fina, si binenteles am si testato ieri sa vad cum se descurca pe zapada cu mt.uri........merge brici pun si o poza daca pot... AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate