suacristian Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 salutare. daca imi pierde ulei pe la semeringul de la distributie trebuie sa schimb si toata distributia(asa mi-au spus cei de la service).....? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: pierderi ulei Macar curelele. Rolele nu vad de ce le-ai schimba daca sunt in stare buna, sau si mai mult daca le-ai schimbat de curand. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: pierderi ulei Daca n-ai schimbat distributia masinii dupa ce ai cumparat-o , obligatoriu. Nu poti fi sigur cand s-a schimbat ,iar pt linistea ta schimba : termostat ,pompa de apa , curele,filtre,uleiuri,antigel.... Vei sta mult mai linistit si fara surprize! Bafta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: pierderi ulei Vad ca si la mine plange cu ceva ulei, inca nu am descoperit sursa. Ca localizare a petelor pot spune ca este in dreapta masinii, partea din spatele motorului. Am etansat capacul de la chiulasa cu silicon, de unde venea o mica scurgere, insa tot gasesc pete. Cand am schimbat uleiul de motor m-am uitat pe sub masina si am vazut ca pe la simeringul palier nu sunt scurgeri, asemenea si pe la distributie. Am vazut in schimb undeva sub motor o butelie mica ce este plina de ulei proaspat curs, insa sursa lui nu s-a lasat descoperita. Maine am in gand sa merg undeva pe rampa sa demontez scutul, insa mi-ar prinde bine o parere, mai ales ca vreau sa vand masina si nu vreau sa o dau cu problema asta. Cineva mi-a sugerat ca poate fi garnitura de la sonda de ulei sau chiar sonda fisurata. Sper sa am timp maine, mai ales ca masina a venit dupa un drum de aproximativ 1000 km cu aproximativ un litru si jumatate lipsa(Nu scoate fum sau alte cauze). Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: pierderi ulei Mie îmi pierde ceva ulei pe la un furtun ce vine din spatele alternatorului în baie. Era crăpat şi bandajat cu bandă adezivă de când am luat maşina, din Anglia. Dacă are cineva prin apropiere de Buzău, fac cinste. E motorul de 2.5 TD. Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: pierderi ulei Eu am rezolvat. Pierderea venea de la un furtun care intra in pompa actionata de alternator. Furtunul avea un holender(sau cum ii spune) slabit, deci s-a rezolvat foarte simlu. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate