Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 in seara asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 zi unde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 unde vrei....cred k se antureaza si cfantana cu nike.spune repede undeva mai in centru..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Cu taxiul sau cu atelaju' din dotare?! Nu de alta, da' tocmai beau o bere... :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 cu taxiu,cu metroul,hai,unde,mai cu talent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 am o sticla de Ballant (restul e reclama)...in masina, ma gandeam s-o golim pe langa Bucuresti, dar imi trebuie copilot :( ...app de matrimoniale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Pe la Foisor - Iancului, e bine? Care pe unde stati? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 am si eu acasa,ideea era sa socializam. si propun : ora 21, pe glinka (in floreasca) pe dreapta cum vii dinspre spring inspre b vacarescu.barul memento. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Vedeti ca la vulpi e plin sezon de imperechere :grin: :op :sr cred ca am gresit forumu, io vorbeam de alea cu blana :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 nici la 10 nu sunt acolo...vin din DT..mai in centru nu se poa? De ex. Tonka, e pe la amzei (n-am zis turabos) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 am si eu acasa,ideea era sa socializam. si propun : ora 21, pe glinka (in floreasca) pe dreapta cum vii dinspre spring inspre b vacarescu.barul memento. E vorba de Memento? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 da,memento.incepand cu 21 sunt acolo nike,cfantana si ursu nanuk.hai nicule k pe directia asta de mers nu e trafic la ora asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 MEMENTO pe Glinka,bagam :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 ok...memento sa fie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Gata am plecat :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Eu acu am vazut topicu :cry: nanuk, cand mai mergeti vin si eu. Just call or SMS (0744 666 802 sau 0722 666 802) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Sa ne fie de bine :grin: :h5 Poate mai facem una,sau poate sambata-duminica dam o tura prin jurul Bucurestiului,ceva Calugareni.....si lingem si o bere pe traseu :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 io propun sa ne intalnim saptamanal, pentru a pregati Intalnirea de la Bucuresti din 2010. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 io propun sa ne intalnim saptamanal, pentru a pregati Intalnirea de la Bucuresti din 2010. Pana in 2010 dam in ciroza :grin: :grin: :grin: Nu e rea ideea,subscriu!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 la 01:30 am eram la restaurantul nonstop anghel, de unde-am decolat la 2:45. pisarea lumii. am mai beut 3 beri, o ciorba de burta si-o tochitura, ca sa ma tina pana acasa ca mi-era foame. asta e, cand mergi pe jos mai dai de cate-o crasma. o sa va povestesc eu cum a fost, e caternica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 la 01:30 am eram la restaurantul nonstop anghel, de unde-am decolat la 2:45. pisarea lumii. am mai beut 3 beri, o ciorba de burta si-o tochitura, ca sa ma tina pana acasa ca mi-era foame. asta e, cand mergi pe jos mai dai de cate-o crasma. o sa va povestesc eu cum a fost, e caternica. Esti tare Sjvekule :grin: Asta inceamna sa fi burlac,te plimbi din carciuma in carciuma fara sa-ti fie frica ca dormi in Samurai in parcarea din fata blocului :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 la 01:30 am eram la restaurantul nonstop anghel, de unde-am decolat la 2:45. pisarea lumii. am mai beut 3 beri, o ciorba de burta si-o tochitura, ca sa ma tina pana acasa ca mi-era foame. asta e, cand mergi pe jos mai dai de cate-o crasma. o sa va povestesc eu cum a fost, e caternica. Esti tare Sjvekule :grin: Asta inceamna sa fi burlac,te plimbi din carciuma in carciuma fara sa-ti fie frica ca dormi in Samurai in parcarea din fata blocului :grin: Svejk...esti burlac? De aici pasiunea ta pentru Toyote rosii? Mah.. alea sunt Ferrari - uri ... rosii ... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 imi permit sa ma plimb si sa fac ce vreau fara sa fiu nevoit sa dorm pe pres. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 :roll: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate