Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iese cineva la o bere?in bucuresti

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator nanuk

am si eu acasa,ideea era sa socializam.

si propun : ora 21, pe glinka (in floreasca) pe dreapta cum vii dinspre spring inspre b vacarescu.barul memento.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am si eu acasa,ideea era sa socializam.

si propun : ora 21, pe glinka (in floreasca) pe dreapta cum vii dinspre spring inspre b vacarescu.barul memento.

E vorba de Memento?

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

la 01:30 am eram la restaurantul nonstop anghel, de unde-am decolat la 2:45. pisarea lumii. am mai beut 3 beri, o ciorba de burta si-o tochitura, ca sa ma tina pana acasa ca mi-era foame. asta e, cand mergi pe jos mai dai de cate-o crasma. o sa va povestesc eu cum a fost, e caternica.
Link spre comentariu

la 01:30 am eram la restaurantul nonstop anghel, de unde-am decolat la 2:45. pisarea lumii. am mai beut 3 beri, o ciorba de burta si-o tochitura, ca sa ma tina pana acasa ca mi-era foame. asta e, cand mergi pe jos mai dai de cate-o crasma. o sa va povestesc eu cum a fost, e caternica.

Esti tare Sjvekule :grin:

Asta inceamna sa fi burlac,te plimbi din carciuma in carciuma fara sa-ti fie frica ca dormi in Samurai in parcarea din fata blocului :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Esti tare Sjvekule :grin:

Asta inceamna sa fi burlac,te plimbi din carciuma in carciuma fara sa-ti fie frica ca dormi in Samurai in parcarea din fata blocului :grin:

Svejk...esti burlac?

De aici pasiunea ta pentru Toyote rosii?

Mah.. alea sunt Ferrari - uri ... rosii ... :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare