cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 poate da la vulpi :ga Florine n-ai vazut ca mai nou vulpile stau sub capotele de BMW? Iti zic eu,cu toate ca se da Ursul Polar asta-i Ursul Furnicar,si cand o da pe ulei o ia in 4 labe si cauta furnicile :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Il mananca... (nanuk, I love u 2) :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 (nanuk, I love u 2) :-P este topic separat : http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=1771 :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 (nanuk, I love u 2) :-P este topic separat : http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=1771 :ga Wow. M-ai luminat. Licht..mehr Licht... Gibt es ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 (nanuk, I love u 2) :-P este topic separat : http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=1771 :ga Wow. M-ai luminat. Licht..mehr Licht... Gibt es ... ? nein 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 [@nanuk "Silence Cafe" e bine? Caderea Bastiliei, 19. @ nanuk e bine ? @ nike sunt grele flansele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 e bine ,cred.la ora 20.00 eu sunt acolo. sunt grele,iti zic eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 NU E BINEEEE trebuie schimbata locatia pt k am sunat sa fac rezervare si mi-au cerut 3 mi. magarie pe fatza.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 BAR HOME http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-loc/home-bar/ ne intalnim acolo la ora 20.00.masa este pe numele meu,cristi,pt cine ajunge eventual mai devreme... GATAAAA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Wow. M-ai luminat. Licht..mehr Licht... Gibt es ... ? nein 8) ...cat de multa fermitate contine acest raspuns... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 @ red trebuia not yet? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 @ red trebuia not yet? :grin: Nu stiu, nu vad... Es gibt kein mehr Licht. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 consumatorii de serviciu: nanuk, zippo, red scarlet, tuparu, nike, niku iorga si inca niste baieti :D Numa' baieti veseli. Saptamana viitoare se mai organizeaza ceva. Baga tuparu detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Joi concert Parazitii :grin: (saptamana viitoare) Cine se baga? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Cine se baga? prezent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 prezent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Merg :banana (ce tare e) Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 se mai face ? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 pai concertul e joi la 8 in Gossip. Ideea e sa vedem cum ne ajutam. Zicea CFantana ca o sa fie capitanul nostru :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Capitan :grin: Mergem,sa vedem ce facem de mese.Cheloo are 2 mese care sunt rezervate pt. presa. Ar trebui sa rezervam cumva o masa mare!! Eu sunt hotarat sa merg!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 cu acordul capitanului, avem o masa rezervata in Gossip ...e doar de 6 persoane, dar fetele sigur danseaza :grin: :banana .... joi, intre 20 si 21, pe numele Fabian. Consumatie obligatorie la masa, :dr o sticla de tarie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 prezent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Ma primiti si pe mine? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 multumim Fabian. Ne vedem acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Ma primiti si pe mine? :grin: Pai ce intrebare e asta :hm Ne vedem acolo :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate