Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 :roll: Adica? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 imi permit sa ma plimb si sa fac ce vreau fara sa fiu nevoit sa dorm pe pres. :ha3 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 gresit. faceti cumva parte din categoria celor care cand se uita spre cer vad o talpa nr. 37? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Vine un nou sfarsit de saptamana... Va adunatzi iar, pe undeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 am uitat sa spun o chestie zic eu marfa : mergand pe jos spe bar,cu ipodul in ureche, am vazut un baiat (nu e prima oara cand il vad,cred k merge zilnic) dirijand calm un rolls royce din anii 60-70 prin nameti si pe gheata.foooarte tare frateeeeee.inmatriculata masina,altfel..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 de ce n-ai tinut-o pt urmatoarea intalnire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 l-am vazut la emisiunea lui ursa mare, pe tvr... cred ca lucreaza acolo... si are 2 din aceasi generatie ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 deci,dragii ursului,maine seara,ora 20.00,are cineva chef?propun o locatie pe la pta romana,k sa nu mai maraie lumea.stie cineva un baruletz ok pe acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Deci eu vin. Iar "Caderea Bastiliei" e plina de baruri/cluburi etc. Si nu numai strada aia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 corect,dk stii vreunul spune pls. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Ursule iar ti-a luat foc gatlejul? :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 corect,dk stii vreunul spune pls. Le stiu din vedere, dupa firmele luminoase. De aia stiu ca exista. Dar in mod special..nu le stiu dupa nume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 sa fie si vulpi....ramane ursu fara coada :grin: app, nike, sunt grele flansele alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Ursule iar ti-a luat foc gatlejul? :grin: :grin: :grin: a preveni e mai bine decat a stinge.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Ursule iar ti-a luat foc gatlejul? :grin: :grin: :grin: a preveni e mai bine decat a stinge.... Mare dreptae ai Urs Batran Si Intelept . Daca ma lasa raceala asta vin si eu :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 ai dormit pe pres? :grin: macar cheie de la interfon sa fi avut... te trageai pe-un calorifer in scara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 ai dormit pe pres? :grin: macar cheie de la interfon sa fi avut... te trageai pe-un calorifer in scara :grin: M-ai prins :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 trec si eu dupa 9. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 bine,dar unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 ai dormit pe pres? :grin: macar cheie de la interfon sa fi avut... te trageai pe-un calorifer in scara :grin: :ha @nanuk "Silence Cafe" e bine? Caderea Bastiliei, 19. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 e bine.deja am baut o sticla de finlandia (avem voie sa spunem asta pe forum?).nu a fost cea mai buna zi din viata..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 e bine.deja am baut o sticla de finlandia ..... Aha,acum inteleg poza din avatar :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 e bine.deja am baut o sticla de finlandia (avem voie sa spunem asta pe forum?).nu a fost cea mai buna zi din viata..... Cred ca ziua de azi a fost una nereusita pentru multi dintre cei pe care ii stiu... @costin Cred ca avea ceva de cautat, el n-avea nimic... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Na Red,iti zic eu numara furnicile..... :grin: :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 poate da la vulpi :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate