ucenica Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 daca pot sa trag o fuga, ma primiti si pe mine? :banana si daca vin, trebuie neaparat sa beau? :2dr :grin: ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 NU :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 NU :grin: Sunteti de belea :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 NU :grin: nici o problema, eu am invitatie speciala de la Piscot :ha: ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Atunci o sa stai langa el......na :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 cine este Piscot? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 cine este Piscot? :ha: :ha: :ha: Seamana cu un urs polar da e mic si latra :banana :banana :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Piscot=4x4 permanent fara reductor Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 piscot :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 foooarte tareee fraateee piscot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 cu piscot, fara piscot, ne vedem acolo, toata lumea e bine primita (doar nu e clubul meu) ....ramane cum am stabilit :h5 A, sa nu veniti in stare de ebrietate, ca e problem cu bodigarzii :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 bgms........m-au tinut astia la munca pina la 10 seara.......unde drac era sa mai vin........ Bagati si voi niste poze / pareri / comentarii.......ca sa stiu ce-am pierdut si sa am motiv sa ma oftic si mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boma Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 cina daca sinteti in cautare de locuri noi...pt cina http://dinnerinthesky.com/pictures.php tinuta obligatorie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 probabil oamenii si-au lansat albumul. problema lor. :grin: dupa ce am inghetat o juma de ora pe afara, ne-am retras intr-o pravalie unde ne-am incalzit cu zeci de beri. :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 maine , 29.01, iesim la o bere? si daca da,unde? in home sau in dreamers? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Mama dar ai o sete in tine.................... Pacat ca sunt in sesiune ca .............dar nu se stie. Tare mie ca ajung dimineata acasa.....daca nu in discoteca. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 deci,maine seara ,ora 20.30,dreamers,masa pe costin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 deci,maine seara ,ora 20.30,dreamers,masa pe costin incerc sa ajung... @niros, poate vi si tu, acolo e ca la discoteca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Gata mergem sa semnam condica,maine seara la 20:30 sunt prezent :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 La cat se sparge gasca in general? PS.. termin pe la 12 noaptea munca... :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Data trecuta s-a spart la 2 noaptea,sper ca maine sa se sparga mai devreme ca a doua zi suntem rupti :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 eu pas de data asta. Miercuri am treaba multa si parca vad ca nu stam doar la 2 beri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 eu pas de data asta. Miercuri am treaba multa si parca vad ca nu stam doar la 2 beri :grin: Ne lasi la greu? Stai tu de doua beri si noi de restul :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 ultima data nu m-am trezit dimi sa ajung la munca... hai ionut, ca si eu o plec devreme maine seara, dupa 10 lasam baietii sa duca greul :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 ..si eu cred ca apar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate