ionut73 Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 hai ca poate vin. Cu masina :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=65296 care aveti timp, in seara asta, 01.02. la ora 21.00....i'll be there :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Nanuk...maine seara(05.02.2008)..ceva..ceva?...poate dai startul.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Nanuk...maine seara(05.02.2008)..ceva..ceva?...poate dai startul.. gata mamicule, maine 20.30, masa pe cristi IN DREAMER'S "the one who has faith in me will never be thirsty" JESUS CHRIST Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 same "Dreamers"...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 gata...sper.. am telefonat una bucata barbat...si s-a rezolvat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 maine,la 20.30,la locul cunoscut? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 La drinkers club :x "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 prezent :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Adresa? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 "club" dreamers...stie taximetristul (pe plevnei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 cred ca vom fi prezenti.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Prezent :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti maine,19.02, iese cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti eu daca trec, trec pe viteza la o cola. Programul meu pe marti si miercuri e cam explodat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti io vin (de fapt bere :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Vin si eu :x Azi am dus masina la o revizie si o iau tocmai............miercuri. Asa ca :banana poata sa inceapa. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti poze din seara asta. S-a strans ceva popor. trebuie sa incercam si alte locatii. Aici nu prea mai e ok - chelneritele nu sunt dragutze, muzica nu mai e misto, si fumul il tai cu cutzitu. propuneri de locatii noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti se vede ca iar n-ai baut...nu-ti mai place locatia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Bine mai dar eu unde sunt? Si aici este cu spaga ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti pai tu nu incapi in nici o poza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Am pus pe un CD cam 350 de poze de la seratele organizate la Poarta oilor. SpuneÅ£i cine vrea ca să ÅŸtiu cîte duplicate să fac. Åži ne vedem marÅ£i 04.03.2008 la ora 20,00 la bar. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Eu, unul si cred ca nu gresesc daca spun ca si Ucenica ar vrea un exemplar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Nene Niros.......si la mine o bucata..........te rog eu din tot sufletelul meu de copil cuminte care mananca tot la pranz si doarme dupa-amiaza.Sar'naaaaaaaaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate