svejk Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti desigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti .. eu zic sa iesim la off road, si daca ploua ne bagam in masini.. cu tot cu pets. (Si daca vreti sa beti va luati copilot :roll: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti sau cafeneaua actorilor din parcul tineretului locuri multe, mese mari, mancare buna, concerte vara aproape in fiecare seara, toate astea pe malul lacului nu e cu rezervare, dar il stiu pe seful de sala care ne ajuta... zic si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti ma bag si eu in seama : la Cafeneaua Actorilor din Tinerelului, intamplator il cunosc pe patron, si daca vrem sa mergem, as putea sa il intreb daca putem rezerva ceva mai groses ! subscriu la faza cu mancarea, cu rezerva ca, din cate stiu eu, oferta nu e chiar foarte variata ! Dar :x este ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti bonus: desi stau in zona de multi ani, azi am descoperit azi o mica zona de off-road chiar in apropierea terasei cu pricina...este aleea paralela (lipita) cu cea care duce la cafenea si la sala polivalenta... in capatul ei este un deal retras cu reale posibilitati de distractie.. mai ales cand este noroi panta de vreo 30 % .. diverse movile pe care testezi excelent incrucisarile de punti ( azi era s-o rastorn)...cei cu mountain bike si-au amenajat chiar un traseu cu saritoare... in plus zona se afla in paragina de multi ani si nu sunt probleme cu oamenii de ordine.. practic nu intram in parc. ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti eu sunt de acord.cu mentiunea ca nu stiu unde este cafeneaua actorilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti si nu mai stii sa gasesti o crasma dupa miros??? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti deci: unirii - tineretului , tinem inainte pe Bd. tineretlui catre palatul copiilor, facem prima la dreapta ( pana in palat)catre sala polivalenta, undeva la 50 m pe dreapta este o bariera , lasam masina in zona si mergem pe jos catre lac inca 100 m terasa este huge si este pe malul lacului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti eu sunt de acord.cu mentiunea ca nu stiu unde este cafeneaua actorilor Pai de un' sa stii tu mah de Cafeneaua aia ? ... ce, tu ai mecla de actor, cumva ? :ha: :ha: :ha: ... PS : Inainte sa se nasca fii-mea ne intalneam frecvent [ grupul de acvaristi-betivi :ha: ] in carciumile de pe malul lacului din Tineretului ... dupa ce ne imbatam, fluieram dupa chelnerite si hraneam crapcenii din lac :banana ... e misto zona aia ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti bre da ce balauri de crapceni ai prins { in poza } baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti pana la urma...... maine e marti..... deci: UNDE NE VEDEM ??? :x Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Asadar a ramas batut in cuie da? Maine ...marti......20 a 5-a anno domini 2008 ne vedem la crasma de pe marginea aia de lac .......ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Atatea intrebari si nici un raspuns hotarat!... Cine se ocupa de rezervari?.. Sa nu fie vreo "cantare"..ca nu mai gasim locuri multe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti haideti mai in oricare joi(sau cand vreti) la sibiu ....e mai sigur karaoke,pizza , muzica live (rock)...etc... :ha: ...serios ...invitatia e valabila la orice ora si orice zi a saptamanii...va asteptam..:)))...si klar pentru toti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti haideti sa ne vedem la lac.au zis baietii k se stiu cu patronul,poate fac si rezervari :grin: ora 20.30 propun eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti e voie cu petu'-n crasma? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti imi raspund tot eu: am fost, si e asa: o mizerie de terasa din lemn pe marginea aceluiasi lac jegos ca-ntotdeauna, si pe care terasa nu poti bea o bere daca ai un caine, fiindca asa zic cele 6 (sase) semne cu "interzis accesul cainelui". membri club 4x4 n-am vazut oricum, desi cainele meu a pisat toate florile din zona timp de 1/2h. bine ca n-a plouat. :grin: si mai bine ca am fost prevazator si am bagat o doza de bere pana sa ajung la cosmelia aia. ramane pe alta data, in alta tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti eu am ajuns f tarziu pt ca am avut treaba si baietii se mutasera deja.pare k incercam sa punem totusi mana pe terasa de la dreamers.tzuparu e maestru de ceremonii acolo si a promis ca vb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Cacafeneaua actorilor:scump 100.000 o bere ,100.000 o cafea,si nu a venit nimeni sa ia o comanda timp de 20 min.O boxa cu 'haus' in cap si locuri doar in sera(terasa era plina).Svek nu ai pierdut nimic.Care zicea ca-l stie pe patron ? :P "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti m-am linistit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Cacafeneaua actorilor:scump 100.000 o bere ' date='100.000 o cafea,si nu a venit nimeni sa ia o comanda timp de 20 min.O boxa cu 'haus' in cap si locuri doar in sera(terasa era plina).Svek nu ai pierdut nimic.Care zicea ca-l stie pe patron ? :P[/quote'] EU ! Din pacate stiam doar pretul la salate, la ora pranzului ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti incercam terasa de la dreamers in seara asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti e la PET sau fara? :grin: ca sa stiu daca vin sau ma ocup cu altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti nush dak merge cu pet-ul :P dar stii, ca ai mai fost...am vorbit cu Manu, care se ocupa de rezervare...sper sa avem loc pe terasa...in jur de 8 ne vedem acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti matale ai cam lipsit de pe topic :P am un caine, cu care nu sunt primit in anumite locuri, ca asa sunt oamenii, jegosi. asta e PET-ul de care vorbesc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate