Vizitator redscarlet Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Eu zic sa-l iei...pe Pet. Nu de alta, dar e doar o terasa si nu le strica nimic celor din Dreamer's.. Si la cata lume va fi, cine va avea timp sa-l observe? (In afara de cei care te cunosc, firesc :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti sa-ti traiasca...nu stiu dak merge, si nu m-am ocupat io de rezervare, k sa intreb :sr oricum, o plimbare pana acolo nu-i strica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti asta c-o plimbare pana acolo nu-i strica.... cainele marsaluieste zilnic intre 3 si 4 ore. cu mine cu tot. asa ca nu m-as ingrijora de-acest aspect.... :grin: ziceti daca e cu caine sau ba. pe cat posibil pana pe la 8. va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Diseara sedinta in Dreamers Prezenta obligatorie Se semneaza pe tabelul convocator Am zis :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti ne vedem pe la 8. App...caut sofer, preferabil din drumul taberei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Daca vrei pentru intoarcere, aprox pe la 1 noaptea pot sa te iau in drum spre casa... :x :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti eu nu vin, sunt la a 4-a bere pe ziua de azi si mai am. :grin: va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Dragalasilor,acu vre-o luna cand fiind in forma am inchis carciuma pe la 2 noapte,la plecare am recuperat un windstoper nergru marca MARMOT. Abia acuma am dat de el prin casa,ca bine dispus fiin l-am pus bine :x Cine l-a uitat sa dea un semn :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti 1.Multumim Tuparu, Mare Boier, Mare Caracter !... :grin: :h5 :cl 2.Dedicatie : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 6, 2008 Partajează Postat Iunie 6, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Mare dreptate au baietii astia :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 6, 2008 Partajează Postat Iunie 6, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti foarte tare clipul! :h5 ne vedem marti sa-l bem pe Mugur. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti bbb Membru din: Lun Apr 21, 2008 8:00 pm Mesaje: 35 LocaÅ£ie: Bucuresti salutare! As veni si eu marti pe acolo sa facem galerie Apropo: un tv sa vedem meciul ai acolo? Lun Iun 16, 2008 6:48 pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti mda...la 21.45 joaca Romania...capitane tzuparu, rezolvi de-un televizor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti ce facem, ne vedem fara televizor? Parca aveau unul in casa.Poa' sa-l scata afara? Cine intreaba? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti e rezolvata treaba,nu mai zburataciti atat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti il vedem pe iphone? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Cateva poze de aseara de la Dreamer's, unde membrii CLUB 4X4, au fost dezamagiti de prestatia echipei nationale de fotbal a Romaniei... :P Dezamagirea a fost compensata de faptul ca ne-am simtit bine impreuna, ca de obicei... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Dar de ce n-ai fotografiat si masinile parcate, sa vada lumea ca noi eram de fapt, pregatiti de off road? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Da, Da, Da..... Ne faceam incalzirea................. :ha: :ha: :ha: "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Dragi colegi mai vine cineva deseara la carciuma?!!!!!!!!!!!!!!!! "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Dragi colegi mai vine cineva deseara la carciuma?!!!!!!!!!!!!!!!! eu vin...mai ales ca vad din avatar ca trebuie sa dai de baut :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti si eu incerc sa vin daca ma elibereaza in timp util mulherul personal din functia de baby - sister ! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Dragi colegi mai vine cineva deseara la carciuma?!!!!!!!!!!!!!!!! eu vin...mai ales ca vad din avatar ca trebuie sa dai de baut :banana Din pacate saptamana asta nu se mai bea , masina sa udat tura trecuta :ha: :ha: :ha: daca o ud prea des rugineste :ha: "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti [ Din pacate saptamana asta nu se mai bea s-o crezi tu :grin: gasim alt motiv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: iese cineva la o bere?in bucuresti Vali tu crezi ca scapi asa usor ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate