patroler Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Domnilor,am o Toyota LJ 70 di '93,vreau sa-l demontez bara din spte dar am nevoie de stopuri(originale) in care exista si semnalizare. Are eventual cineva idee unde gasesc,(la ce pret),si daca se potrivesc de la o masina din '94-'95?:tk Merci. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 Salutare! Exista posibilitatea sa modifici stopurile de pe masina astfel : bec cu 2 faze in lampa de ceata si bec galben in lampa de mers inapoi. Astfel ai sa obtii frana si pozitie pe "zona rosie", iar semnalizarea va functiona "corect", emitand lumina galbena, cu toate ca lampa de mers inapoi este alba. Am vazut aceasta modificare si intentionez s-o fac si eu la masina mea. Se pot monta lampa de ceata si mers inapoi suplimentare, daca la masina mai trebuie sa-i faci si ITP-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 Nu inteleg de ce deschideti astfel de topicuri in sectiunea tehnica.....mai ales cei care au acces la Mica Publicitate.......:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 ...deci nu stiu care e diferenta intre cele doua stopuri,si daca se potrivesc ulul la altul. Scuze daca a fost off topic. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 du-te la al padrino in buc. costa cam 100ron un stop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 du-te la al padrino in buc. costa cam 100ron un stop Am sunat si mi-au zis 253 Ron/bucata.....deja nu mai inteleg nimic! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos cdc Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 Inceaarca si la GTC. Eu de acolo le-am luat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 Poti gasi , dar nu stiu daca e cea mai buna solutie: se sparg des :grin:. Eu le-am facut zob pe ambele. Ar fi bine de vazut o adaptare pe portiera. Colturile masinii sint expuse :wink:. Asta off topic! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 Eu am pe masina ... unul de la Kherim ... asa ca am cumparat de la AlPadrino un set sa le dau inapoi omului ... costa 236Ron/bucata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Stopuri cu semnalizari Toyo LJ70 Inseamna ca au vazut ca se vand si le-au scumpit :grin: Erau intr-adevar 100-110lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate