Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cine mai vrea pt rusoaica

Land Niva Luci

Postări Recomandate

in jurul sarbatorilor o sa ajung pe la tara la horezu(vaideeni)...si am informatii despre o niva care e pe butuci si e prin vecini.Masina cred ca este mai veche(model cu stopurile spate orizontale),eu o sa incerc sa cumpar planetarele de pe fata si bordul ca al meu este crapat...daca cineva mai doreste ceva ma pot interesa.Cred ca preturile la piese o sa fie acceptabile,fiind pe la tara va dati seama....sper sa aiba planetarele demontate ca cine se tavaleste sub ea pe frigul asta:dr3

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cine mai vrea pt rusoaica

Ma intereseaza si pe mine tot inafara de caroserie . Planetarele tale nu sunt pe 24 de caneluri ? ca cele vechi sunt pe 22.

nu stiu cate caneluri are....dar stiu sigur despre crucile cardanice ca sunt de 24,nu de 28 si fiind modelul vechi ..probabil are 22 caneluri(asta la niva mea)

o sa ajung la locul cu pricina sa vad starea masini si ce piese merita cumparate,o sa vb cu omul si te cantactez la telefon sa negociezi cu el(asta dupa ce fac o lista cu piesele ok sa poti face un pret per totalul lor) :h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

spre rusinea mea nu am fost sa o vad....dar dupa discutii la tel cu proprietarul...e model "85-87,puntea,spate stramba,planetare fata ok,dif central ok,geamuri laterale bune,cutia cu probleme la vit a-4-a,lipsa motor,bordul crapat,restul cred ca sunt maruntisuri fara valoare...da' am uitat de grupul fata sa intreb....cam astea sunt ce a mai ramas din ea..cu stima!

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

în legatura cu cu Niva pe butuci, ce preţ are puntea faţă? asta dacă a-ţi mai vorbit cu omul...am ceva probleme cu grupul, fiind cu mai multe modificari, au cedat anumite parti ce il tineau fix, si trebuie revizuite toate!!! Rog contact pe e-mail daca aflati ceva-- nickss91@yahoo.com

:cl

DSC03775.JPG.a82bd3e6189d421aed362dc4a7187bd2.JPGDSC03782.thumb.jpg.82f1350b2a5504b15f92ea082a4a2d1f.jpg

Link spre comentariu

poi deschide un topic cu ce probleme ai...suportii rupti,pinioane sparte,ce anume vrei sa faci la masina...ca poate e mai simplu sa o pui pe punti rigide..la aceleasi lovele ..:banana

..vrei carcasa grup fata...sau cu totul...se mai gasesc pe la colegii nostrii,parca dmx are o carcasa noua ca am vrut sa o cumpar eu si am rezolvat problema in alt mod :h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Foarte multumesc, o sa revin cu o lista, sper sa fie scurta , cu ceea ce imi trebuie la masinutza! Multumesc deocamdata pt. ajutor...o sa mai revin!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare