bunica Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Vreau sa pun 2 baterii pe Y61. In afara de partea constructiva si legaturile electrice ar mai trebui si alte dispozitive electronice de separare, si care ar fi alea? :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Y61 doua baterii Cred ca in sectiunea Electricitate gasesti raspunsul.....pe ffff multe topicuri.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Y61 doua baterii Vreau sa pun 2 baterii pe Y61. In afara de partea constructiva si legaturile electrice ar mai trebui si alte dispozitive electronice de separare, si care ar fi alea? se cheama battery inteligent management si e o mica cutiotza cu leduri si cablaje si un big releu prin intermediul caruia se leaga cea de-a doua baterie (AUX) la cea originala a masinii. Ajuta ca alternatorul sa nu opinteasca (cu riscul prajirii) la umplerea a doua barerii, ajuta ca atunci cand ai consumatori grei, sa nu ramai fara curent de start, consumul facandu-se din bateria auxiliara.... si alte functii interesante...... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Y61 doua baterii se cheama battery inteligent management si e o mica cutiotza cu leduri si cablaje si un big releu prin intermediul caruia se leaga cea de-a doua baterie (AUX) la cea originala a masinii. Ajuta ca alternatorul sa nu opinteasca (cu riscul prajirii) la umplerea a doua barerii, ajuta ca atunci cand ai consumatori grei, sa nu ramai fara curent de start, consumul facandu-se din bateria auxiliara.... si alte functii interesante...... Si cam cat costa BIM-ul acesta? si pe unde il gasim? Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Y61 doua baterii La un momentdat era la vanzare aici pe forum unul de la t-max. ia legatura cu LandAtelier sau Calinvas.Sigur te vor ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Y61 doua baterii :hl Eu tot nu m-am lamurit....unii zic ca se pot pune 2 baterii fara mari modificari....altii ca trebuie nus ce pus pe acolo.....pana la urma, daca sunt 2 baterii apropiate ca amperaj, nu merg impreuna, fara separator si ”management”? Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Y61 doua baterii :hl Eu tot nu m-am lamurit....unii zic ca se pot pune 2 baterii fara mari modificari....altii ca trebuie nus ce pus pe acolo.....pana la urma, daca sunt 2 baterii apropiate ca amperaj, nu merg impreuna, fara separator si ”management”? Nu.....vezi pe la Electrice despre asta..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Y61 doua baterii Cred ca despre asta e vorba: http://jeepmania.ro/produse/246-Instalatie-Electrica--Lumini--Alternatore--Baterii/281-Acumulatori---Baterii/737-Separator-2-Baterii-T-Max.html :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Y61 doua baterii Ca sa pui doua baterii iti trebuie urmatoarele chestii: 1.Sa te asiguri ca alternatorul poate incarca suficient si daca lucrul asta nu se intampla sa-i modifici corespunzator capacitatea de incarcare intr-un atelier de specialitate. 2.Un sistem de management al acumulatorilor. Gasesti la Catalin (Japan), RazvanGTC, Worldscape (Jeepmania) 3.Un sistem de cabluri corespunzator prin folosirea de conductori de curent grosi si prin sisteme de prindere (comunicatie) al acestui sistem bine executate 4.Gasirea unui loc ptr amplasarea celui de al doilea acumulator Punctual la Y61. E inghesuita treaba sub capota. Majoritatea au ales sa puna acumulatorul al doilea in portbagaj, in interiorul masinii fixandul de podea. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Y61 doua baterii Singurul loc de sub capota ar fi linga vasul de expansiune , totusi cu spatiu limitat. Ai si prinderile pentru tava de baterie bolt-on , totusi nu e destul spatiu pentru una de 100 Ah . N-am masurat exact , dar ochiooometric , n-ar intra .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate