rommy20005 Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Stie cineva cum vin vacuumurile la cutie sau o schema, o poza .... ceva ca nu-i dau de cap cu zmuciturile. Ori smuceste ori o patineaza de ii vine rau ! Nu stiu cum vin vacuumurile sus la motor. De unde pleaca..... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Din pacate nu cred ca este de la vacumuuri, nu stiu la Mercedes cum este, dar la alte masini cutia automata nu are niciun vacuum. Vacuum poate avea doar cutia de transfer la unele masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Nu exista Mercedes fara instalatie de vacuum si mai ales nu exista cutie automata de Mercedes fara vacuum... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 (editat) Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Buna seara ! Ford are vacuum pe automatele C3, C4, C5, General Motors are vacuum pe automatele din seria TH350/TH400/TH475. Mercedes are si el pe automatul de patru trepte sigur, ca-l am in curte la cineva urmand sa-l pun sus cu tot cu OM603. Deci, vacuum mai pe toate, cel putin pe cele vechi, necontrolate de vreun ECU. Vacuumurile de pe cutii de transfer/reductoare ori aprind un bec de 4x4 High/Low/Permanent/Part Time in bord via un vacuum switch, ori, acolo unde elemente din puntea fata poti fi decuplabile via vacuum engine, aceste cupleaza/decupleaza. Off-topic: de exemplu, la puntile Dana 30 cu vacuum disconnect, planetara din dreapta este din doua bucati, acestea cuplandu-se prin intermediul unei furci de cuplare tip cutie de viteze, in momentul cand din reductor se comanda 4x4 High sau Low. Stima, Dragos Editat Decembrie 11, 2010 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Am gasit si le-am postat si la baza de manuale ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41146-Manuale-si-alte-dracii-pentru-G-uri/page2 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Am gasit si le-am postat si la baza de manuale ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41146-Manuale-si-alte-dracii-pentru-G-uri/page2 vacumul la cutia de mercedes se monteaza pe galeria de admisie doar daca motorul este aspirat iar daca est turbo trebuie montat la pompa de vacum si apoi facute cateva reglaje la sonda de pe cutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Da, asa e ! Mai exact din pompa de vacuum intra intr-un robinet care e pe pompa de injectie si din acel robinet se duce in cutie ! Fi putin mai explicit la reglajele de la sonda de pe cutie... Si din acel robinet de pe pompa de injectie se poate regla sa le zmuceasca pe toate sau sa le patineze pe toate, nu pot sa reglez din el fiecare schimbare de viteza individual. La mine acum cand schimba din 1 in 2 da sa smuceasca putin iar cand schimba din 2 in 3 da sa o patineze. Din 3 in 4 o schimba perfect. Zmucitura si patinatul le pot controla din acceleratie dar daca se pot face din reglaje...ar fi ca focu. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Ti-ai rezolvat problema ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: Vacuumuri G W463 cutie ! Da ! Am gasit traseul si mai aveam o problema. Supapa (sonda) de pe cutie unde intra tubul de vacuum era sparta si daia smucea. Mai am de facut cateva reglaje din supapa asta dar in mare pot spune ca e OK. Acum da niste socuri mici cand schimba la turatii de sub 1000 (cand las acceleratia si schimba) Pot fi si de la jocul din diferentiale dar cateodata nu se simte nimic si daia vreau sa o mai gadil putin. Editat Martie 29, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate