anovac Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 De jumatate de an Suzi a mea nu a primit nici o atentie, si in ultima saptamana am hotarat sa fac o mica inbunatatire vizuala. Ce a esit??? dupa mine ii sta bine, mai ramane sa ii fac un tattoo pe fundulets. http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Tuning suzi vitara foarte tare a iesit!! este autocolant sau cu vopsea?? si cat te-a costat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anovac Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Tuning suzi vitara Este aibrush, a durat cam 5 zile. Cred ca cu autocolant e mai ieftin insa eu am vrut altceva. * editat de admin (reclama se face numai cu acordul administratorului) http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Tuning suzi vitara ok multumesc frumos!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Tuning suzi vitara A iesit frumos dragonul. Am vazut-o si la impotmoliada. Si nu numai dragonul e misto ci toata masina. Bafta si fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Tuning suzi vitara Poti arata, te rog si spatele masinii? As dori sa vad bara spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Tuning suzi vitara prea tare.. mi-as face si eu una dar am priza de la intercooler pe capota si nu ar iesi la fel.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
overmax Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Tuning suzi vitara Salutare, Ai folosit ceva lac special? Ar fi dureros sa tragi opera de arta prin copaci fara protectie. R Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate