sam Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 :hl SALUT, Stie cineva unde se afla releul temporizare stergatoare Niva din 2005? Am cautat in manualul de reparatii si nu am reusit sa identific pozitia. Din pacate nici din discutiile anterioare nu am aflat. RESPECT SAM prin UNIRE cresc lucrurile mici, prin DEZBINARE se prabusesc cele mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Releu temporizare stergatoare niva Dupa ce ai scos panoul bord electric . in stinga pe panoul pedalier privind prin locasul bordului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sam Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Releu temporizare stergatoare niva Dupa ce ai scos panoul bord electric . in stinga pe panoul pedalier privind prin locasul bordului. :tk Multumesc pentru sfat. Am rezolvat problema. Respect SAM prin UNIRE cresc lucrurile mici, prin DEZBINARE se prabusesc cele mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate