george_ss Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 (editat) Salut toti ''owner'' - ii de hilux, am o intrebare eventual cine a mai incercat ... vreau sa pun pe ea nankang mudstar 33/12.5/15 ... si nu stiu daca intra .. am vazut acum ceva vreme pe forum ca a mai pus cineva silverstone sport 33' si atingeau .... ati incercat vreo parere ? .. .. asta e masina cu 31 Intra,nu intra am comandat bfgoodrich 32/11.5/15 si teoretic o sa vina in vreo 2 saptamani asa ca .. o sa va spun cum vin ..evident cu poze :grin: Editat Decembrie 16, 2010 de george_ss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu p Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Cauciucuri Hilux Au intrat cauciucurile? Ma intereseaza si pe mine deoarece am cumparat un Hilux din 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Cauciucuri Hilux S-a mai discutat....vedeti mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56392-sfat-achizitie-anvelope-Hilux-cabina-dubla-model-2006 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Cauciucuri Hilux Din prea multa ''bunavointa'' cel de la care trebuia sa iau cauciucurile a uitat sa le comande, si inainte de anul nou nu mai erau pe stoc la bfg romania..... am luat de la un amic 33'/ 10.5 sa vad cum intra si concluzia este urmatoarea : pe spate intra atata timp cat nu exista greutate mare, altfel intra in partea de sus a aripii iar pe fata la viraj ating pe partea dinspre usa a contraaripii... deci fara kit ridicare caroserie sau suspensie nu poti face treaba .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate