paulgr Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 stie cineva daca planetarelefata la FJ40 sunt la fel ca la LJ70? dar cele spate? vreau sa comand niste planetare NITRO din SUA si ei nu au in lista LJ70; ma intereseaza lungimea lor daca e aceeasi ,nr de caneluri cica e 30 si ar fi compatibile la diff si la roata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: compatibilitate planetare Capetele de planetara fata sunt la fel ca la seria 60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: compatibilitate planetare Poti fi un pic mai explicit? Cum adica sint la fel? Au tot atitea caneluri sau au aceiasi dimensiune ca si lungime/grosime? Stie cineva care e diferenta exacta intre planetarele dintre motorizarea de 2,4 si 3.0 de la seria J7 ? As vrea , daca se poate, date cit mai exacte si cit mai documentate. As aprecia un raspuns documentat! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Re: compatibilitate planetare Capetele de planetara de la LJ70 intre 1985-1989 sunt la fel ca la seria 60 intre 1985-1990, BJ73 intre 1990-1993, Hilux LN 65, 67, RN67, YN 62, 65, 67 intre 1986-1998. Au acelasi part-number. Nu este nicio diferenta intre planetarele de la LJ70 si cele de la KZJ70. Numai sa fie LJ70 dupa 90, modelul cu facelift. Sunt aceleasi planetare la HZJ7#, LJ7#, KJZ7#, RJ7# (toate dupa 90). Editat Decembrie 15, 2010 de Georgenis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: compatibilitate planetare Multumesc Georgenis! Sa inteleg ca la modelul LJ70 pina in `90 si KZj exista diferenta de planetare? Practic diferenta ar consta cumva in numarul de caneluri care se fixeaza la fuzeta? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: compatibilitate planetare Se pot monta planetarele de pe modelul de dupa 90 cu facelift , eventual KZJ, pe puntea de LJ70? Am inteles ca planetarele de pe modelul de dupa `90 si KZJ sint mai mari in zona flexibila(?) dinspre fuzeta. nu stiu exact denumirea. Este important pentru mine sa stiu daca se pot monta si daca am nevoie de modificari pentru asta (eventual care sint acele modificari). Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: compatibilitate planetare Nu sunt mai mari, sunt exact la fel, inclusiv axele planetare. Numai sa fie de la LJ70 dupa 90 (modelul cu facelift). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: compatibilitate planetare Planetarele provin de la o motorizare 2lt cu facelift, deci , banuiesc ca e un LJ70 dupa 90. Sper sa se potriveasca pe lj70 din 85. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: compatibilitate planetare Nu cred ca o sa se potriveasca, dar le poti compara. Puntile de la modelul pana in 90 sunt diferite de cele dupa 90. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: compatibilitate planetare Georgenis, Chiar nu mai inteleg nimic! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: compatibilitate planetare Planetarele de pe LJ70 cu facelift au un mm in plus la "tripoda" in homocinetica fata de cele fabricate pina in `89. Am incercat "transplantul" ! Pentru cei interesati, va pot comunica si dupa primul traseu.:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate