Vizitator mariusag Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 imi cer scuze daca subiectul a mai fost discutat ,dar sunt interesat sa pun un motor de 2000 cm v6 pe un vitara din 93 ,e posibil acest lucru si daca da cine are unul de vanzare ?,e compatibil cu vechea cutie?,trebuie schimbat si bordul ? cat mai multe detalii daca se poate sa-mi dea cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: motor v6 pe suzuki vitara? trebuie sa schimbi motor, instalatie electrica + calculator, tampoane motor, cutie+reductor, punte spate + discuri frana, grup fata + palnetare + bratele inferioare care au pivotul integrat si care din pacate sta la alt unghi. Eu zic ca mai bine o vinzi si iei una de 2.0:old 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: motor v6 pe suzuki vitara? trebuie sa schimbi motor, instalatie electrica + calculator, tampoane motor, cutie+reductor, punte spate + discuri frana, grup fata + palnetare + bratele inferioare care au pivotul integrat si care din pacate sta la alt unghi. Eu zic ca mai bine o vinzi si iei una de 2.0:old deceptie totala rolly ,dar alt motor mai puternic ce ar merge fara sa schimb atatea? inteleg partea electrica ,dar mecanica nu ,si oricum nu mai iese masina daca trebuie schimbate atatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: motor v6 pe suzuki vitara? cred ca ar merge un motor de 2000 dar nu V6.dar se gasesc foarte foarte greu.sunt foarte rare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate