tradatorul Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 salutare! am un pajero de 3.5, din 95, caruia vreau sa-i montez o instalatie gpl, si mi-ar prinde bine niste sfaturi, in special de la cei care au montat asa ceva pe un 3.5. un amic imi tot spune ca el are instalatie clasica pe un ram, ca merge brici de 3 ani, etc. pe de alta parte, toti cei cu firme montaj gpl auto, imi spun ca nu e bine, ca trebuie neaparat secventiala, ca e mai buna, ca ar consuma mai putin decat cea clasica...asadar, pareri pro-contra sustinute dpdv subiectiv... eu as pune una clasica, deoarece ma costa 15-16 mil...dar nici n-as vrea sa belesc motorul...as vrea si una secventiala, dar sare de 45, si nu merita sa investesc 1000 euro intr-o masina pe care n-am de gand s-o tin. asadar, stimati colegi...ce-i de facut? mersi frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: sfaturi gpl pajero 3.5 Renunta la idee daca ai de gind sa vinzi masina. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: sfaturi gpl pajero 3.5 Ca fost posesor de masina cu GPL pot spune ca instalatia secventiala(am avut Tomasetto) face toti banii. Daca insa nu vrei sa tii masina cel putin 1-2 ani nu merita investitia, care se amortizeaza in aproximativ 25 mii km. Renunta la ideea de instalatie clasica pentru ca tot timpul vei sta sa o reglezi si tot nu va fi reglata. Din cate stiu eu o instalatie secventiala este intre 25-28 mil, in functie de injectoare(probabil la tine vor monta doua rampe cu cate 3) si de tipul de butelie. La secventiala efectiv nu vei face diferenta fata de benzina, iar consumul il poti afla inmultind consumul tau actual cu 1,4. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tradatorul Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: sfaturi gpl pajero 3.5 si eu am avut masina cu gpl, un range rover 4.6, cu tomaseto secventiala. intr-adevar nu se simte diferenta benzina-gaz, stiu ca dpdv tehnic se recomanda secventiala...insa dpdv financiar, as opta pentru clasica. altfel se va vinde masina cu gpl pe ea, asta e adevarul. in fine...am aflat ce era de aflat...pana la urma am sa-i montez o secventiala, sau nu-i mai montez nimic. multumesc :cl pentru gazduire, si rog inchiderea threadului. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate