gnok Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Oricare ar fi masina m-am decis sa o aduc de dincolo(mobile.de),dar negasind un mitzu (inca nu mi sa raspuns la e-mail)as fi curios de cateva opinii in legatura cu un frontera,eventual comparativ cu un mitzu 2.5-2.8td (intretinere,utilare, fiabilitate);la inceput va avea doar echipari soft. :dr1 p.s. nu stiam unde sa postez ,si neavand rubrica dedicata am pus aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Ia un Pajero 2.5 TD,e mai fiabila si e fabricata in Japonia. Si cu Frontera iti faci traba(personal imi place cum arata ala sport),dar eu nici nu m-as gandi si as alege Pajero. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 io zic sa-ti iei frontera, cel putin pt inceput (tot modelul sport il recomand :D )....asa poate ne facem si noi sectiune pe forum (nu in sens medical) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Nicule,Nicule cand iti iei Samuarai? :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Nicule,Nicule cand iti iei Samuarai? :grin: aluzie subtila :grin: deocamdata imi iau flanse la frontera...si, cu sprijinul vostru, kit-ul de la calmini...porma roti pe 32, overfendere, prelata, dak se impune (si sunt sigur de asta) un motor mai puternic...si apoi un aparat de fotografiat....si pe urma o sa ma gandesc dak imi iau samurai :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 ar fi una...:) mitzu Mitsubishi Pajero 2800 TD GLS /1996— EUR 5,700 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 a doua..:)) a doua...:))........grea decizie :hl desi pretul si anul de fabricatie sunt in favoarea opel.... :roll: Opel Frontera 2.2 DTI Sport /an 2000— EUR 5,499 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 e mai frumoasa carcasa la Frontera, dar pe dedesubt Mitsu arata mai bine :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Mitsu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 mitzu... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 mitzu Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 merci baieti....daca mai aveam vreun dubiu sa dus tai ...:)),sper numai sa pot lua legatura cu vanzatorul ca azi ma expediat rapid la telefon ,... acu' nui musai cel din poza ...desi e super masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Problema nu se pune asa tinand cont de anul de fabricatie si de ce ofera ambele masini ...clar FRONTERA.Depinde de tine insa...daca ai de gand sa rupi masina ca cei ce striga in cor MITZU atunci ia ti toyota :grin: -glumeam ia ti mitsuba...daca ai de gand sa o folosesti ca masina de zi cu zi si mai mult de tura decat de coclauri exclusiv ,atunci nici nu te gandi si ia ti frontera .Frontera 2 e cu mult mai fiabila decat frontera 1 are diferential blocabil si se poate cupla 4x4 din mers(stiu veti spune ca e un moft,dar cine a proiectat sistemul nu cred ca a fost chiar un prost)....la o masina de tura asta e ok Nemaipunand in calcul intretinerea care e cam la sfert de pret fata de mitsuba.....asta e parerea unui fronterist insa care nici prea multe coclauri nu a vazut dar care nu a avut nici cea mai mica problema la Frontera de cand o are si am facut cam 10000 km in 6 luni si nu pe drumuri asfaltate toti. Atata timp cat banii sunt la tine si fierul la ei gandeste te f bine la alegerea care o vei face ...sa nu ti para rau dupa banii dati I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 eu zic mitzu,dar poate gasesti un 3000 benzina. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 pajero am gasit mai demult mitsu asta, ce ziceti?...se merita?...:roll: Pret: 6,000 EURO An fabricatie: 1993 Carburant: Motorina Rulaj: 260,000 km Capacitate: 2,500 cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 eu in locul tau nici nas mai sta pe ganduri :P mitsubishi clar!! :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 ar mai fii terrano, am gasit 1 din '94 rulat 190000 ....la 6300 ...se merita?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 ar mai fii terrano, am gasit 1 din '94 rulat 190000 ....la 6300 ...se merita?... E scump. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Deci domnilor, vrea cineva sa cumpere un Mitzu cu care poate merge direct pe coclauri (asta-i vorba favorita a lu' fiica-mea cea mare :grin: ) Dupa cum spuneam: vand. Ii pun reductorul sus si asta-i! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 din pacate am cumparat unu la care am de lucru de ma indoaie, de la consumabile pana la '' mici dotari off road'' , cu putin noroc la vara e gata de dealuri.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 din pacate am cumparat unu la care am de lucru de ma indoaie, de la consumabile pana la '' mici dotari off road'' , cu putin noroc la vara e gata de dealuri.... baga ceva poze !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 baga ceva poze !!! acuma am ajuns acasa de la moldova , o sa pun cam intr-o ora asa , .... :roll: apropo ...e ultimul postat aici ...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 pajero asta e ...si ala is eu ...din pacate poze de telefon mobil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 :off cred ca e vremea sa inchidem topicul asta ....si sa deschid unul la rubrica potrivita , asa ca rog pe cei sau cel in masura sa inchida aici... ms. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate