Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Opel Frontera versus Mitsubishi

gnok

Postări Recomandate

Oricare ar fi masina m-am decis sa o aduc de dincolo(mobile.de),dar negasind un mitzu (inca nu mi sa raspuns la e-mail)as fi curios de cateva opinii in legatura cu un frontera,eventual comparativ cu un mitzu 2.5-2.8td (intretinere,utilare, fiabilitate);la inceput va avea doar echipari soft.

:dr1

p.s. nu stiam unde sa postez ,si neavand rubrica dedicata am pus aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nicule,Nicule cand iti iei Samuarai? :grin:

aluzie subtila :grin:

deocamdata imi iau flanse la frontera...si, cu sprijinul vostru, kit-ul de la calmini...porma roti pe 32, overfendere, prelata, dak se impune (si sunt sigur de asta) un motor mai puternic...si apoi un aparat de fotografiat....si pe urma o sa ma gandesc dak imi iau samurai :hi

Link spre comentariu

Problema nu se pune asa

tinand cont de anul de fabricatie si de ce ofera ambele masini ...clar FRONTERA.Depinde de tine insa...daca ai de gand sa rupi masina ca cei ce striga in cor MITZU atunci ia ti toyota :grin: -glumeam ia ti mitsuba...daca ai de gand sa o folosesti ca masina de zi cu zi si mai mult de tura decat de coclauri exclusiv ,atunci nici nu te gandi si ia ti frontera .Frontera 2 e cu mult mai fiabila decat frontera 1 are diferential blocabil si se poate cupla 4x4 din mers(stiu veti spune ca e un moft,dar cine a proiectat sistemul nu cred ca a fost chiar un prost)....la o masina de tura asta e ok Nemaipunand in calcul intretinerea care e cam la sfert de pret fata de mitsuba.....asta e parerea unui fronterist insa care nici prea multe coclauri nu a vazut dar care nu a avut nici cea mai mica problema la Frontera de cand o are si am facut cam 10000 km in 6 luni si nu pe drumuri asfaltate toti.

Atata timp cat banii sunt la tine si fierul la ei gandeste te f bine la alegerea care o vei face ...sa nu ti para rau dupa banii dati

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

Deci domnilor, vrea cineva sa cumpere un Mitzu cu care poate merge direct pe coclauri (asta-i vorba favorita a lu' fiica-mea cea mare :grin: )

Dupa cum spuneam: vand. Ii pun reductorul sus si asta-i!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

din pacate am cumparat unu la care am de lucru de ma indoaie, de la consumabile pana la '' mici dotari off road'' , cu putin noroc la vara e gata de dealuri....

baga ceva poze !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare