Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol GR Y60

Vizitator Dorian

Postări Recomandate

Vizitator Dorian

Salutare prieteni ,sunt un nou membru al clubului.

Masina mea Patrol GR Y60 din '89 (vin cu poze mai pe seara).

Nu as vrea sa fiu prea direct dar am si eu niste nelamuriri

- In trapta a5a pe la 100km/h cutia de viteze devine zgomotoase are cineva idee din ce poate fi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Dorian
Probabil un rulment in cutie, dar Luigi (nisan4x4) e cel mai in masura sa-ti spuna.

La un rulment ceva m-am gandit si eu dar speram sa imi spuneti ca asa fac ele in general si ca nu e nimic grav

Hop si o poza cu ea

Link spre comentariu

Re: Patrol GR Y60

Salutare prieteni ,sunt un nou membru al clubului.

Masina mea Patrol GR Y60 din '89 (vin cu poze mai pe seara).

Nu as vrea sa fiu prea direct dar am si eu niste nelamuriri

- In trapta a5a pe la 100km/h cutia de viteze devine zgomotoase are cineva idee din ce poate fi?

eu zic ca e stricata... :roll:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

iti spun eu din experienta mea mai mult ca sigur ca sunt rulmenti din cutie :D :P am avut si eu aceasi problema...bine ai venit :hi tot mai multi posesori de nissan patrol pe aici :D si apropo eu am mers cu patrolu si 160 km/h cu 33 :D
PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

acum ....ca nu dai cutia jos in fiecare zi .... are 2 rulmenti mari si 2 mai mici la trenurile fixe si mobile .... indicat a-i schimba toti .... si musai sa fi pregatit cu banii ptr un kit de ambreiaj ... ca nu se stie ce gasesti acolo ... cutia data jos...si desfacuta costa semnificativ ...

5l ulei ...

...daca vreun sincron i-ti facea figuri sau arata vreunul naspa...schimba-l ...

.... altfel nu e nimic grav.... singurul lucru e sa nu afle nevasta cat costa ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator Dorian
Multumesc de imformatii ,cutia merge perfect defapt fara sa exagerez deloc masina merge perfect nu bate cutia merge cu un deget ambreajul debreiaza perfect intrebare e zgomotul de la a5a se mai poate pasui? sa nu ii dau cutia jos acum sau risc sa stric si alceva?
Link spre comentariu

Vizitator Dorian
Revin zgomotul nu e metalic ,e mai mult ca un fluierat asa , eu am si o alfa si la Alfa zgomotul asta e specific in a 5a fluierat de grup asa dar la Patrol nu cred ca e acelasi lucru deci inca odata risc cumva sa stric sincroane ceva daca mai merg asa cu el?
Link spre comentariu

Eu zic sa mergi sa o mai auda si alti patrolisti, e posibil sa nu fie decat zgomot normal, datorat unor uzuri normale ce apar inevitabil dupa x sute de mii de km. Incearca si un ulei bun impreuna cu un aditiv gen metabond.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare