Vizitator Dorian Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Salutare prieteni ,sunt un nou membru al clubului. Masina mea Patrol GR Y60 din '89 (vin cu poze mai pe seara). Nu as vrea sa fiu prea direct dar am si eu niste nelamuriri - In trapta a5a pe la 100km/h cutia de viteze devine zgomotoase are cineva idee din ce poate fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Nissan4x4 de pe forum (luigi Parsu) are service specializat. Cu siguranta iti rezolva probema. http://www.nissan4x4.ro Bine ai venit pe forum. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Da ce bre ...a ta prinde 100? Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Probabil un rulment in cutie, dar Luigi (nisan4x4) e cel mai in masura sa-ti spuna. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dorian Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Probabil un rulment in cutie, dar Luigi (nisan4x4) e cel mai in masura sa-ti spuna. La un rulment ceva m-am gandit si eu dar speram sa imi spuneti ca asa fac ele in general si ca nu e nimic grav Hop si o poza cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Re: Patrol GR Y60 Salutare prieteni ,sunt un nou membru al clubului. Masina mea Patrol GR Y60 din '89 (vin cu poze mai pe seara). Nu as vrea sa fiu prea direct dar am si eu niste nelamuriri - In trapta a5a pe la 100km/h cutia de viteze devine zgomotoase are cineva idee din ce poate fi? eu zic ca e stricata... :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 vrei sa te scap de ea ??? :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 iti spun eu din experienta mea mai mult ca sigur ca sunt rulmenti din cutie :D :P am avut si eu aceasi problema...bine ai venit :hi tot mai multi posesori de nissan patrol pe aici :D si apropo eu am mers cu patrolu si 160 km/h cu 33 :D PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 acum ....ca nu dai cutia jos in fiecare zi .... are 2 rulmenti mari si 2 mai mici la trenurile fixe si mobile .... indicat a-i schimba toti .... si musai sa fi pregatit cu banii ptr un kit de ambreiaj ... ca nu se stie ce gasesti acolo ... cutia data jos...si desfacuta costa semnificativ ... 5l ulei ... ...daca vreun sincron i-ti facea figuri sau arata vreunul naspa...schimba-l ... .... altfel nu e nimic grav.... singurul lucru e sa nu afle nevasta cat costa ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 tare faza cu nevasta lipoveanule :D tocmai asta a fost unul dintre motivele pt care mam despartit de nevasta :D ontopic daca ai nevoie de alta cutie te pot ajuta.... :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dorian Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Multumesc de imformatii ,cutia merge perfect defapt fara sa exagerez deloc masina merge perfect nu bate cutia merge cu un deget ambreajul debreiaza perfect intrebare e zgomotul de la a5a se mai poate pasui? sa nu ii dau cutia jos acum sau risc sa stric si alceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dorian Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Revin zgomotul nu e metalic ,e mai mult ca un fluierat asa , eu am si o alfa si la Alfa zgomotul asta e specific in a 5a fluierat de grup asa dar la Patrol nu cred ca e acelasi lucru deci inca odata risc cumva sa stric sincroane ceva daca mai merg asa cu el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Eu zic sa mergi sa o mai auda si alti patrolisti, e posibil sa nu fie decat zgomot normal, datorat unor uzuri normale ce apar inevitabil dupa x sute de mii de km. Incearca si un ulei bun impreuna cu un aditiv gen metabond. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cruiserland Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Patrol GR Y60 frumos agregat ,sa il stapanesti sanatos ..hmmm mi se pare mie sau e un exemplarr cu putini km care a fost la vanzare acum un an parca ..prin Bucuresti ,cel putin seamana ,oricum :W Cu zgomotul te rezolva Nea Luigi Patrol expert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Patrol GR Y60 Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Patrol GR Y60 Noroc si drumuri bune! :W Eu zic sa nu o dai jos daca faci piata cu ea. Daca te duci la Mall etc. Daca insa mergi la greu in offroad, e pacat sa ramai pe acolo pana la primavara! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Patrol GR Y60 Bine ai venit in clubul impatimitilor de off road :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Patrol GR Y60 Bine ai venit :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Patrol GR Y60 bun venit,prietene la toate patrolurile urla cutiile...stai linistit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Patrol GR Y60 Pune-i niste MT uri sau da muzica mai tare si nu se mai aude. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Patrol GR Y60 Bine ai venit :h5 :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Patrol GR Y60 :W Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Patrol GR Y60 Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate