Marse Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 :h5Salutare stimabililor, Am un prieten care a gasit o masina inmatriculata in Ungaria. Vanzatorul zice ca mai are inspectie pana in inanuarie 2011 si asigurare pana in iulie 2011. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste poze la actele de Ungaria? N-am vazut in viata mea si nu stiu cum arata. Pe langa actele masinii mai trebuie certificat fiscal ca la noi sau ceva stampila ca la italieni? Intreb pentru ca vrem sa mergem cu ea in BG la inmatriculat si sa nu ne trezim p-acolo ca ne lipseste ceva. Multumesc frumos! P.S. Exista posibilitatea verificarii on-line a numarului masinii? Sa nu fie furata sau altceva? Sincer de furat ne e frica cel mai tare, ca daca nu mai are hartiile valabile nu-i bai, ca luam masina pe platforma Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Marse ...am luat eu 80-ul din Ungaria pe care am inmatriculat-o in BG. Trebuie sa ai numere definitive sau temporare (astea temporare costa mult 250 euro + .... si nu merita) Masina ori are doua taloane ...unul mare si unul mic sau un singur talon verde-galbui pe hartie speciala filigramat. Se face contract de vanzare cumparare cu doi martori (asta este procedura in H) SA CORESPUNDA seria sasiu Vi cu ea in Ro pe roti dupa care tot pe roti te duci in BG unde o inmatriculezi ... Detalii suplimentare ... pe PM sau telefon! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Eu am vazut la un LANCIA LYBRA -care a fost retinut la vama ca fiind furat 2 acte: Talonul-era de dimensiunea unui card si era plasticat Cartea -era de dimensiunea cartilor de identitate din Franta.Si parca predomina verdele in coloratura. Acum ...ca erau bune sau nu...nu mai stiu. Nu am specimen scanat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Multumesc pentru raspunsuri. Masina este la Braila, deci trebuie sa vad daca respectivul are contractul de vanzare unguresc, cel cu 2 martori :grin:. Va tin la curent cu evolutia, ceva nu-mi miroase prea bine. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolizer Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Asa arata cele doua acte, talon si carte de identitate. Cel de sus este fata+verso. Nissan Patrol GR, Y60 Skoda Octavia 1,9TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Re: Acte Ungaria - cum arata? [ATTACH=CONFIG]94148[/ATTACH] Asa arata cele doua acte, talon si carte de identitate. Cel de sus este fata+verso. Foarte bun, multumesc! Editat Decembrie 16, 2010 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Da.Le recunosc si eu. Si totusi masina de care vorbesc le avea pe ambele si seria era ok si numerele de pe ea erau cele din acte... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Mda... un link catre o baza de date de la INTERPOL nu stie nimeni? :grin: Ca banuiesc ca si bulgarii si romanii acolo le verifica inainte de inmatriculare. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolizer Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Probabil masina de care vorbesti era furata impreuna cu acte... Eu am cumparat o Skoda care nu era furata, insa numerele din sasiu nu erau la fel ca numerele din talon. 2 litere erau schimbate si nimeni n-a observat nimic nici la RAR - aproape 3 saptamani a stat masina pana am indreptat lucrurile:grin:. Sorry Marse, dar pana nu am 15posturi nu pot scrie PM... Nissan Patrol GR, Y60 Skoda Octavia 1,9TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? Multumesc tuturor. Vanzatorul avea o procura de circula (nu de vandut) care nu era pe numele lui, spunea tot felul de povesti fara legatura intre ele... am renuntat.:uameni Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Acte Ungaria - cum arata? In vestul tarii am vazut exagerat de multe numere de Ungaria, oare toti erau turisti? Sau acolo se practica acelasi sport ca la noi ... inmatricularea intr-o tara vecina, prietena si mult mai ieftina?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 (editat) Re: Acte Ungaria - cum arata? 90% din masinile cu nr de Ungaria din Oradea, le apartine romilor,si nu stiu de ce :cn Acum sunt in cercetari sa vad cat m-ar costa inmatricularea Patrolului de 2800 Editat Mai 13, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Acte Ungaria - cum arata? Tocmai am citit ca au si ungurii "Bulgaria" lor. Cine se satira de taxele unguresti isi trece masina pe Slovacia. Se pare ca au si ei Bocii si Taricenii lor, cu taxa de prima inmatriculare, dar si cu biruri inrobitoare dupa aceea. Mai bine cauta solutii alternative pentru Patrol. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Acte Ungaria - cum arata? Dupa ce aflu mai multe detalii am sa va inmpartasesc si voua. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Acte Ungaria - cum arata? :h5Salutare stimabililor, Am un prieten care a gasit o masina inmatriculata in Ungaria. Vanzatorul zice ca mai are inspectie pana in inanuarie 2011 si asigurare pana in iulie 2011. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste poze la actele de Ungaria? N-am vazut in viata mea si nu stiu cum arata. Pe langa actele masinii mai trebuie certificat fiscal ca la noi sau ceva stampila ca la italieni? Intreb pentru ca vrem sa mergem cu ea in BG la inmatriculat si sa nu ne trezim p-acolo ca ne lipseste ceva. Multumesc frumos! P.S. Exista posibilitatea verificarii on-line a numarului masinii? Sa nu fie furata sau altceva? Sincer de furat ne e frica cel mai tare, ca daca nu mai are hartiile valabile nu-i bai, ca luam masina pe platforma :h5Salutare, Talonul Unguresc arata aproape la fel ca unu-l din Romania.Pe spatele talonului scrie data urm.inspectie. Iar daca proprietarul spune ca e masina lui,trebuie sa-ti deie cartea de identitate care seamana cu permisul nostru si sunt trecute toate datele autoturismului si al proprietarului.Daca nu are carte inseamna ca ceva "pute"si nu te baga. Sa treci pe numele Tau un auto.cu numere de Ungaria,trebuie sa fi cetatean sau cel putin sa ai drept de sedere in tara respectiva. Daca crezi ca te ajuta,dupa masa pot sa-ti fac poze. Cu stima , bafta. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Acte Ungaria - cum arata? o intrebare am si eu , daca am numai forgalmy din Ungaria si nu am si talonu acela micut care seamana a permis, pot sa inmatriculez masina? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Acte Ungaria - cum arata? o intrebare am si eu , daca am numai forgalmy din Ungaria si nu am si talonu acela micut care seamana a permis, pot sa inmatriculez masina? Multumesc. Si mai am si contractu de vanzare cumparare intre cel de la care am luat masina si eu. Deci, cineva care stie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Acte Ungaria - cum arata? Talon-ul acela micut reprezinta cartea si din cate stiu eu ai nevoie de el la inmatriculare. Sper sa nu ma insel. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Acte Ungaria - cum arata? Talon-ul acela micut reprezinta cartea si din cate stiu eu ai nevoie de el la inmatriculare. Sper sa nu ma insel. cartea sau un fel de certificat de inmatriculare cum e la noi, io stiam ca acel forgalmy este cartea de identitate a masini iar acel talon micut plastificat este un fel de certificat de inmatriculare. Chiar nu stie nimeni concret/? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Acte Ungaria - cum arata? Zilele astea imi transcriu masina din ungaria pe alcineva. Cum aflu ceva concret te anunt. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Acte Ungaria - cum arata? Zilele astea imi transcriu masina din ungaria pe alcineva. Cum aflu ceva concret te anunt. Multam, astept cu interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate