bogdanbob Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 :hlSalutare! In curand vreau sa mi achizitionez o masina de teren si nu stiu intre ce sa optez: Toyota $Runner sau o masina de teren americana (intre 1996 -2000). Problema mea este ca nu cunost mai nimic despre 4x4. In curand o sa fiu nevoit sa fac mai multe drumuri si as dori o masina pe care sa pot sa ma bazez cat de cat. Imi place foarte mult 4Runner si as dori daca se poate ceva sfaturi despre acceasta masina si cam ce este recomandat in materie de motoare.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 (editat) Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? am mai scris ceva legat de 4 runner pe forum tot aici ... ce pot sa ti spun ca plusuri: motor 3 L diesel bun o sa vezi ca majoritatea il cauta, masina-i destul de fiabila depinde si cum ai grija de ea, piese relativ ieftine in limita bunului simt, constructie solida, nu scartaie nu trancane cel putin a mea nu face asta, fuge... acuma depinde si ce vrei sa faci cu ea ...al meu ii kzn te 130....si de iesit mai soft este numa'buna spatiu absolut tot ce vrei la ea... ca minusuri pentru teren : ii rigida, nu are punte fata si bratele descarca destul de putin, scaunele sunt joase si destul de tari, ii lunga deci o sa dai cu curu de pamant clar la pante mai mari, are rezervorul sub ea deci exista sansa sa l spargi daca ramai pe bolovani cu burta si ce se mai intampla la mine, deci nu pot generaliza este ca in momentul in care i dai talpa sugeee bine bine 18 - 20 cam asa in schimb la mers constant 120 130 consuma 8 Concluzia este daca ti place ia o fara retineri n-o sa-ti para rau .. eu ies cu a mea la sfarsit de saptamana si de fiecare data imi ramane un zambet pe fata cateva ore dupa .. sincer nu m as mai da jos din ea .. si sa o poti folosii in teren trebuie ridicata si sa ai roti obligatoriu da asta presupun ca deja stii ... si ce mi se pare mult mai bine la modelul urmator kzn185 : geamul din spate nu trebuie coborat sa deschizi usa sunt separate, iar interiorul tipic toyota simplist si bine facut ca sa ma intelegi de ce zic asta mai am un megane la care scartaie toate plasticele desi merge numa'pe strada ... daca vrei sa ma intrebi ceva .. oricand eventual ma poti si suna gasesti nr pe forum ... numa bine Editat Decembrie 16, 2010 de george_ss am uitat sa scriu cate ceva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? 4runner diesel 3l e foarte ok ,masina super praktica si fiabila daca nu abuzezi de el,scaune intradevar joase ca si interiorul dar comod fata de alte masini 4x4.Recomand cutia manuala . toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Cred ca omul are nevoie de masina la Montreal. Deci cam pica variantele DIESEL si MANUALA :grin:. Opinia mea: japoneza - oricand, oriunde, orice:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Salutari, Proaspata mea bulgaroaica Toyota Surf(4Runner) KZN 185 s-a comportat admirabil pe drumul dintre Bucuresti si Frankfurt :banana.Cutia automata si-a facut treaba bine iar placerea a fost maxima,este prima masina cu cutie automata pe care o am !. Nu stiu cum se comporta OffRoad dar la drum lung este o binecuvantare. Spatiul interior este generos iar interiorul bine lucrat,materiale de calitate. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Asta a fost prima mea grija cum am pus rotile pe "batranul continent" la prima halta in Germania:old.Service Toyota AutoWelt Kaiserslautern mi-a facut revizia completa cu toate schimburile de uleiuri,curele,distributie :tk.Total 500Euro factura si garantie. Am adus-o la zero. Acum sta cuminte in hangarul Cirrus Maintenance de pe aeroportul Saarbrucken,am facut si niste poze cu bulgaroaica mea (PAM),inconjurata fiind de avioanele Dornier din hangar Le voi pune in curand la rubrica prezentarea masinilor personale . [ATTACH=CONFIG]95390[/ATTACH] Editat Ianuarie 3, 2011 de emanoeladrian Adaugare 1(una) fotografie RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Ma puteti lamuri de ce este de preferat o masina cu cutie automata in teren, nu am condus nici una.Multumesc. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? :hlSalutare! In curand vreau sa mi achizitionez o masina de teren si nu stiu intre ce sa optez: Toyota $Runner sau o masina de teren americana (intre 1996 -2000). Problema mea este ca nu cunost mai nimic despre 4x4. In curand o sa fiu nevoit sa fac mai multe drumuri si as dori o masina pe care sa pot sa ma bazez cat de cat. Imi place foarte mult 4Runner si as dori daca se poate ceva sfaturi despre acceasta masina si cam ce este recomandat in materie de motoare.:tk Salut, ce ai cumparat pana la urma? 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Ma puteti lamuri de ce este de preferat o masina cu cutie automata in teren, nu am condus nici una.Multumesc. Discutiile referitoare la cutie automata vs. manuala le gasesti pe topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48258-Pentru-offroad-cutie-MANUALA-SAU-AUTOMATA&highlight=cutie+automata REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? multumesc moderatorului, cat de cat m-am luminat Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Dar ce spuneti de motorul de 2.5 diesel? Dar 3.0 l benzina? Cam cat ar ajunge impozitul la cel de 3 l? Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? salutare impozitul pt 3000 de cmc este de 2160 lei mai jos este lista de calcul a impozitelor care e valabila de la jumatatea anului trecut: interval lei/200cmc 0-1600 8 1601-2000 16 2001-2600 72 2601-3000 144 3001- 290 o zi faina Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? salutare impozitul pt 3000 de cmc este de 2160 lei mai jos este lista de calcul a impozitelor care e valabila de la jumatatea anului trecut: interval lei/200cmc 0-1600 8 1601-2000 16 2001-2600 72 2601-3000 144 3001- 290 o zi faina Multumesc pentru help! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soundmaker Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Deci motorul de 2,5 diesel nu e de ales ? Sunt probleme mari cu el sau nu face fata in teren ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Sfat achizitie - Toyota 4Runner sau ceva american? Deci motorul de 2,5 diesel nu e de ales ? Sunt probleme mari cu el sau nu face fata in teren ? Motorul diesel de 2,5 este mai puturos fata de 3l, 90hp fata de 125 hp , bineinteles ca sunt si diferente de rapoarte in punti. Face fata in teren datorita rapoartelor mai mari, dar nu e la fel cu cel de 3l care ar fi de preferat. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate