Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

info Samurai

Bodhi

Postări Recomandate

Salutare tuturor

Exista pe undeva un site unde pot sa verific o serie de samurai daca este furata sau nu?

Am luat un Samurai fara acte, m-am gandit ca ptr piese, dar m-am apucat sa-l repar.

Vreau sa stiu si eu daca e "ciordiles" sau nu :grin:

Va multumesc

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: info Samurai

stai linistit,eu am adus multe din Germania care nu aveau acte,pentru ca pur si simplu erau pierdute!!!lLa unele le-am facut alte acte in Germania.Nu a fost problema cu niciuna.

in schimba am avut probleme cu 2 motociclete,una noua nouta si una de vreo 7 ani,care au fost date furate in Romania,una chiar in Sibiu,si si-au luat oamenii banii de la asigurare din Germania,pe urma mi le-au vandut mie.

una e si acum in "depozitul" politiei din Targu Mures.A doua banuiesc ca e asa,ca facea 10000 euro noua,si mi-a dat-o omul cu 1200 euro avand 2000 km!!!fara acte,binenteles.Dar am luat-o de langa Sibiu dintr-un sat,am fost la om acasa,ba mi-a facut si contract de vanzare,unde a scris ca a pierdut actele.

Nu prea imi vine sa cred ca masina ta e Ciordeles,eu cred ca Pur si Simplu nu are acte.si oricum,ce te intereseaza atata timp cat o arzi numai pe coclauri cu ea?!?!eu am acasa o plasa de acte de vitara,cred ca si de Samurai,de la masini pe care le-am vandut la "PADURE",si oamenii nici macar nu au vrut sa ia actele,sau de la masini pe care le-am dat pentru dezmembrat.

poate unul dintre oamenii astia ti-a vandut-o tie,si poate actele sunt chiar pe la mine prin vreo plasa!!!:ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare