Bodhi Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Salutare tuturor Exista pe undeva un site unde pot sa verific o serie de samurai daca este furata sau nu? Am luat un Samurai fara acte, m-am gandit ca ptr piese, dar m-am apucat sa-l repar. Vreau sa stiu si eu daca e "ciordiles" sau nu :grin: Va multumesc :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: info Samurai Cel mai sigur la RAR:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: info Samurai Si de preferat sa ma duc cu ea :banana http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx Asta e ptr Ro :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: info Samurai stai linistit,eu am adus multe din Germania care nu aveau acte,pentru ca pur si simplu erau pierdute!!!lLa unele le-am facut alte acte in Germania.Nu a fost problema cu niciuna. in schimba am avut probleme cu 2 motociclete,una noua nouta si una de vreo 7 ani,care au fost date furate in Romania,una chiar in Sibiu,si si-au luat oamenii banii de la asigurare din Germania,pe urma mi le-au vandut mie. una e si acum in "depozitul" politiei din Targu Mures.A doua banuiesc ca e asa,ca facea 10000 euro noua,si mi-a dat-o omul cu 1200 euro avand 2000 km!!!fara acte,binenteles.Dar am luat-o de langa Sibiu dintr-un sat,am fost la om acasa,ba mi-a facut si contract de vanzare,unde a scris ca a pierdut actele. Nu prea imi vine sa cred ca masina ta e Ciordeles,eu cred ca Pur si Simplu nu are acte.si oricum,ce te intereseaza atata timp cat o arzi numai pe coclauri cu ea?!?!eu am acasa o plasa de acte de vitara,cred ca si de Samurai,de la masini pe care le-am vandut la "PADURE",si oamenii nici macar nu au vrut sa ia actele,sau de la masini pe care le-am dat pentru dezmembrat. poate unul dintre oamenii astia ti-a vandut-o tie,si poate actele sunt chiar pe la mine prin vreo plasa!!!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: info Samurai @Adamu: o sa mearga doar pe coclauri, dar sa stiu si eu ce transport pe platforma:grin: :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: info Samurai se poate verifica si la autoritatea vamala! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gikgik Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: info Samurai eu sunt de parere ca trebuia verificata inainte de achizitie.acum cred ca e mai bine sa nu dezvolti..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate