suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Dupa ce am vazut cum lucreaza o astfel de scula, n-am mai stat pe ginduri si mi-am adaugat si eu la colectie una. Din tot ce am mai vazut pe piata, mi se pare cam cea mai buna scula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 zi-mi si mie te rog cat a costat si de unde ai luat-o? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Bine-ai facut... Nu cred c-a facut nimeni un topor mai bun ca domnul Fiskars :D 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 180 RON din BricoStore (nu cred ca se mai gasesc in alta parte). Am prins si o oferta cu o ascutitoare pentru el cadou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 mersi,sper sa mai gasesc si eu... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 in general tot ce tine de Fiskars....e de calitate...dar mai ales isi face treaba cu brio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 mic da bun...:)) toporisca mea .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Topor noi achizitii - nu m-am putut abtine, a trebuit sa le iau. cea mica - saw (swedish axes wetterling) cealalta -gransfors bruks tot suedeza, facute manual, cu stanta forjorului si certificat de garantie pe 20 ani. nu stiu daca tine atita dar pe moment efectiv barbiereste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Topor cat ai dat pe aia mare, cate grame are si de unde ai luat-o merci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Topor are 1kg ,50cm. m-a costat 590de coroane-cam 60€- si am luat-o din suedia. trebuie sa fie si prin alte tari la pravalii cu selfrespect. probabil se pot comanda si pe net. o sa ma uit si pe aici pe la pravaliile de outdoor. oricum face toti banii si daca chiar esti croit pe una si nu gasesti, in iarna mai dau o tura prin nord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Topor Fiskars orice model: Sediu: Bucuresti, Sect.1, Calea Grivitei 401 Bl. P, Sc. A, Ap.2 Telefon: 021 667 17 95 0723 548 758 0740 064 269 Fax: 021 668 72 30 E-mail: semperflorens@b.astral.ro" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.semperflorens.ro Magazine: 1. Marasti 59, Complexul AGRONOMIE 2. Otopeni (la intrare, linga Shell) Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Topor este acelasi??? http://www.dick.biz/cgi-bin/dick.storefront/EN forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Topor este acelasi??? http://www.dick.biz/cgi-bin/dick.storefront/EN da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Topor Votez si eu pentru Fiskars. Dupa o vreme m-am saturat de capete de topor chinezesc zburindu-mi prin peisaj... Nu numai ca la Fiskars nu se poate desface capul de miner, in plus taie de parca-i corcit cu drujba! Vad ca fix aceleasi lucruri se folosesc si in Romania si in Australia - globalizare 100% Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Topor am mai adaugat si eu unul la colectie. Este vorba de versiunea "portabila" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Topor ultima achizitie. materialul e de 2 bani, are cam 75 cm si se manevreaza bine si avind in vedere ca l-am primit de-a moaca de la un bastinas al nordului n-are rost sa am pretentii. oricum a facut ceva ani servici la fostul proprietar si arata bine cel putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Topor Legat de colectie.... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Topor incercati si aici... super calitate la preturi pentru toate buzunarele. eu unul sunt f multumit de tot ce mi-am luat de la ei. si mai sunt si f prompti oamenii, a doua zi de la comanda vine acasa... :bravo http://www.arcuri-cutite.ro/ro/ experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Topor eu am luat unul de la ambient alba dar nu cred ca era cel mai mic pret la care se poate achizitiona :P ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Topor Dupa o saptamana de taiat si ascutit peste o mie de tarusi, pot spune despre toporul Fiskars ca este mult peste cel suedez.Din baietii cu care eram la munca nimeni nu a vrut suedezele. Suedezul ramane un topor frumos, dar, de panoplie. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Topor Pitonule, dupa cite scobitori vad pe linga buturuga aia, se vede cu ochiul liber ca ti-a placut tare de amicul fiskars. Oricum, si mi e imi place rau scula, nu cred ca am sa incerc prea curand altceva. Super otel, super constructie, super coada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Re: Topor :h5 Si eu sint mare "fan" Fiskars. Am scula de 600gr. de 8 ani si-s multumit de ea ca-n prima zi, cu toate ca "optic" nu-i mai ce-a mai "TOP". De curind am primit cadou si MACHETA Fiskars si am probat-o in niste boscheti. E beton. De asemenea recomand cu caldura ascutitorul Fiskars pt. cutite si topoare. Dar cu parere de rau trbuie sa spun ca nu toate produsele Fiskars m-au incintat. Am avut tot setul de cutite de bucatarie+ furculita de taiat friptura+foarfeca de taiat pui. Cutitele NU le recomand mai departe. Le-am si inlocuit de altfel cu Victorinox. Dar revenind la Fiskars, e o marca consacrata de topoare (am vreo citiva colegi posesori de padure si nici unul nu foloseste alta marca de topor), si daca eu mi-am luat de la ei cutite, e probabil ca si cind cumperi ochelari Puma in loc de RayBan, ceas Gucci in loc de Breitling, etc. Si ca info. pt. interesati, pt. toporul de 600gr., care-l primesti normal in halterul de plastic, se gaseste acum teaca textila de prins la centura, cum este la Fiskarsul mic. Costa 9,99 € Editat Martie 12, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Topor super scule :bravo LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Topor super ca super dar sa vezi ce necesare sunt ele Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Topor :h5 Si eu sint mare "fan" Fiskars. Am scula de 600gr. de 8 ani si-s multumit de ea ca-n prima zi, cu toate ca "optic" nu-i mai ce-a mai "TOP". De curind am primit cadou si MACHETA Fiskars si am probat-o in niste boscheti. E beton. De asemenea recomand cu caldura ascutitorul Fiskars pt. cutite si topoare. Dar cu parere de rau trbuie sa spun ca nu toate produsele Fiskars m-au incintat. Am avut tot setul de cutite de bucatarie+ furculita de taiat friptura+foarfeca de taiat pui. Cutitele NU le recomand mai departe. Le-am si inlocuit de altfel cu Victorinox. Dar revenind la Fiskars, e o marca consacrata de topoare (am vreo citiva colegi posesori de padure si nici unul nu foloseste alta marca de topor), si daca eu mi-am luat de la ei cutite, e probabil ca si cind cumperi ochelari Puma in loc de RayBan, ceas Gucci in loc de Breitling, etc. Si ca info. pt. interesati, pt. toporul de 600gr., care-l primesti normal in halterul de plastic, se gaseste acum teaca textila de prins la centura, cum este la Fiskarsul mic. Costa 9,99€. La capitolul cutite te pot contrazice nitelus: au cutite utilitare:de legume, fructe, zarzavaturi, peste, etc. Daca le folosim ptr. aceste scopuri, sunt ok.Dar daca frecam cu ele prin farfurii, le distrugem. E valabil ptr. orice cutit. E ca si cand ai da cu piatra de polizor pe tais. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate