Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Re: Topor

noi achizitii - nu m-am putut abtine, a trebuit sa le iau.

cea mica - saw (swedish axes wetterling)

cealalta -gransfors bruks tot suedeza, facute manual, cu stanta forjorului si certificat de garantie pe 20 ani. nu stiu daca tine atita dar pe moment efectiv barbiereste

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cat ai dat pe aia mare, cate grame are si de unde ai luat-o

merci

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

are 1kg ,50cm. m-a costat 590de coroane-cam 60€- si am luat-o din suedia. trebuie sa fie si prin alte tari la pravalii cu selfrespect. probabil se pot comanda si pe net. o sa ma uit si pe aici pe la pravaliile de outdoor.

oricum face toti banii

si daca chiar esti croit pe una si nu gasesti, in iarna mai dau o tura prin nord.

Link spre comentariu

Fiskars orice model:

Sediu:

Bucuresti, Sect.1,

Calea Grivitei 401

Bl. P, Sc. A, Ap.2

Telefon:

021 667 17 95

0723 548 758

0740 064 269

Fax:

021 668 72 30

E-mail:

semperflorens@b.astral.ro" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.semperflorens.ro

Magazine:

1. Marasti 59, Complexul AGRONOMIE

2. Otopeni (la intrare, linga Shell)

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Votez si eu pentru Fiskars. Dupa o vreme m-am saturat de capete de topor chinezesc zburindu-mi prin peisaj... Nu numai ca la Fiskars nu se poate desface capul de miner, in plus taie de parca-i corcit cu drujba!

Vad ca fix aceleasi lucruri se folosesc si in Romania si in Australia - globalizare 100%

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

ultima achizitie. materialul e de 2 bani, are cam 75 cm si se manevreaza bine si avind in vedere ca l-am primit de-a moaca de la un bastinas al nordului n-are rost sa am pretentii. oricum a facut ceva ani servici la fostul proprietar si arata bine cel putin

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Dupa o saptamana de taiat si ascutit peste o mie de tarusi, pot spune despre toporul Fiskars ca este mult peste cel suedez.Din baietii cu care eram la munca nimeni nu a vrut suedezele. Suedezul ramane un topor frumos, dar, de panoplie.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Pitonule, dupa cite scobitori vad pe linga buturuga aia, se vede cu ochiul liber ca ti-a placut tare de amicul fiskars. Oricum, si mi e imi place rau scula, nu cred ca am sa incerc prea curand altceva. Super otel, super constructie, super coada.

Link spre comentariu

:h5 Si eu sint mare "fan" Fiskars. Am scula de 600gr. de 8 ani si-s multumit de ea ca-n prima zi, cu toate ca "optic" nu-i mai ce-a mai "TOP". De curind am primit cadou si MACHETA Fiskars si am probat-o in niste boscheti. E beton. De asemenea recomand cu caldura ascutitorul Fiskars pt. cutite si topoare.

Dar cu parere de rau trbuie sa spun ca nu toate produsele Fiskars m-au incintat. Am avut tot setul de cutite de bucatarie+ furculita de taiat friptura+foarfeca de taiat pui. Cutitele NU le recomand mai departe. Le-am si inlocuit de altfel cu Victorinox.

Dar revenind la Fiskars, e o marca consacrata de topoare (am vreo citiva colegi posesori de padure si nici unul nu foloseste alta marca de topor), si daca eu mi-am luat de la ei cutite, e probabil ca si cind cumperi ochelari Puma in loc de RayBan, ceas Gucci in loc de Breitling, etc.

Si ca info. pt. interesati, pt. toporul de 600gr., care-l primesti normal in halterul de plastic, se gaseste acum teaca textila de prins la centura, cum este la Fiskarsul mic. Costa 9,99 €

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

:h5 Si eu sint mare "fan" Fiskars. Am scula de 600gr. de 8 ani si-s multumit de ea ca-n prima zi, cu toate ca "optic" nu-i mai ce-a mai "TOP". De curind am primit cadou si MACHETA Fiskars si am probat-o in niste boscheti. E beton. De asemenea recomand cu caldura ascutitorul Fiskars pt. cutite si topoare.

Dar cu parere de rau trbuie sa spun ca nu toate produsele Fiskars m-au incintat. Am avut tot setul de cutite de bucatarie+ furculita de taiat friptura+foarfeca de taiat pui. Cutitele NU le recomand mai departe. Le-am si inlocuit de altfel cu Victorinox.

Dar revenind la Fiskars, e o marca consacrata de topoare (am vreo citiva colegi posesori de padure si nici unul nu foloseste alta marca de topor), si daca eu mi-am luat de la ei cutite, e probabil ca si cind cumperi ochelari Puma in loc de RayBan, ceas Gucci in loc de Breitling, etc.

Si ca info. pt. interesati, pt. toporul de 600gr., care-l primesti normal in halterul de plastic, se gaseste acum teaca textila de prins la centura, cum este la Fiskarsul mic. Costa 9,99€.

La capitolul cutite te pot contrazice nitelus: au cutite utilitare:de legume, fructe, zarzavaturi, peste, etc. Daca le folosim ptr. aceste scopuri, sunt ok.Dar daca frecam cu ele prin farfurii, le distrugem. E valabil ptr. orice cutit. E ca si cand ai da cu piatra de polizor pe tais.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare