Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MRL-uri Galloper, please HELP!

Robert_

Postări Recomandate

Salutare tuturor! Utilajul e un Galloper 1998 V6 3.0L iar problema dureroasa sunt cuplajele fata (MRL)! Momentan le am automate dar cel de pe dreapta s-a dus...L-am dat jos pentru repratie dar nici o sansa; am urmarit si topicul din sectiunea Galloper si cel cu MRL-urile dar totusi mai am o intrebare... avand in vedere ca cele manuale costa undeva la 200 E perechea si nu dispun de banii astia in graba, ce ziceti de niste flanse pe planetarele fata care sa le mentina in permanenta cuplate iar cuplajul 4X4 sa-l fac apoi exclusiv din comanda din habitaclu. Vreau sa-mi spuneti plusuri si minusuri? Sigur, cel mai dureros pentru mine ar fi cresterea semnificativa a consumului... Este de luat in calcul asta? Iar apoi uzura...

astept cu nerabdare raspunsurile voastre! :tk

DSCF8516.jpg.eeb962063463c0315f45261d38cd9e13.jpg

Hyundai Galloper V6 3.0 L
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MRL-uri Galloper, please HELP!

Daca le fixezi permanent o sa uzezi planetarele si tot ce misca pe acolo,prematur.

Daca intr-adevar e din 98 ai mare noroc pentru ca poti sa iei unul de pe Pajero din 89 cu aceeasi motorizare (si LWB,desigur) si se potriveste la fix. La Pajero I nu exista piese de plastic in MRL-uri.

Link spre comentariu

Re: MRL-uri Galloper, please HELP!

Daca le fixezi permanent o sa uzezi planetarele si tot ce misca pe acolo,prematur.

Daca intr-adevar e din 98 ai mare noroc pentru ca poti sa iei unul de pe Pajero din 89 cu aceeasi motorizare (si LWB,desigur) si se potriveste la fix. La Pajero I nu exista piese de plastic in MRL-uri.

Cati bani?:grin:

Editat de Robert_
Hyundai Galloper V6 3.0 L
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare