Robert_ Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Salutare tuturor! Utilajul e un Galloper 1998 V6 3.0L iar problema dureroasa sunt cuplajele fata (MRL)! Momentan le am automate dar cel de pe dreapta s-a dus...L-am dat jos pentru repratie dar nici o sansa; am urmarit si topicul din sectiunea Galloper si cel cu MRL-urile dar totusi mai am o intrebare... avand in vedere ca cele manuale costa undeva la 200 E perechea si nu dispun de banii astia in graba, ce ziceti de niste flanse pe planetarele fata care sa le mentina in permanenta cuplate iar cuplajul 4X4 sa-l fac apoi exclusiv din comanda din habitaclu. Vreau sa-mi spuneti plusuri si minusuri? Sigur, cel mai dureros pentru mine ar fi cresterea semnificativa a consumului... Este de luat in calcul asta? Iar apoi uzura... astept cu nerabdare raspunsurile voastre! :tk Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: MRL-uri Galloper, please HELP! Daca le fixezi permanent o sa uzezi planetarele si tot ce misca pe acolo,prematur. Daca intr-adevar e din 98 ai mare noroc pentru ca poti sa iei unul de pe Pajero din 89 cu aceeasi motorizare (si LWB,desigur) si se potriveste la fix. La Pajero I nu exista piese de plastic in MRL-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 (editat) Re: MRL-uri Galloper, please HELP! Daca le fixezi permanent o sa uzezi planetarele si tot ce misca pe acolo,prematur. Daca intr-adevar e din 98 ai mare noroc pentru ca poti sa iei unul de pe Pajero din 89 cu aceeasi motorizare (si LWB,desigur) si se potriveste la fix. La Pajero I nu exista piese de plastic in MRL-uri. Cati bani?:grin: Editat Decembrie 16, 2010 de Robert_ Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: MRL-uri Galloper, please HELP! Habar nu am. Pretul il discuti cu vanzatorul. Daca ar fi dupa mine,maxim 100euro ambele,avand in vedere varsta si uzura lor ~ 10 ani! De cautat, cauta pentru Pajero I, Pajero II cu MRL-uri automate e o raritate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: MRL-uri Galloper, please HELP! Am eu automate 300 ron perechea,0722368846 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: MRL-uri Galloper, please HELP! 1 automat 150 ron 0765333023 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: MRL-uri Galloper, please HELP! Din curiozitate: Cumva MRL-ul defect e modelul cu capacul prins in surubele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: MRL-uri Galloper, please HELP! Din curiozitate: Cumva MRL-ul defect e modelul cu capacul prins in surubele? Da, asa este. am optat pt MRL-uri de Pajero I Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate