cretu Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Azi am dobandit un GPS Garmin nuvi 1490 T ( o venit mosu mai iute pt ca se pare ca am fost mai cumintel) din USA. Am pe el hartile pt Canada si state, dar, nu ma intereseaza. Am intrat pe pagina de net de la garmin Romania, dar, nu imi dau seama care pachet sa il aleg. Ma itereseaza hartile pt Europa si pr Romania (aici si coclaurile). Ce imi recomandati? Multumesc anticipat pt ajutor (e primul GPS pe care il am, motiv pt care intreb si eu ca prostu, cu toate ca am citit aproape tot de pe forum) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: GPS Garmin nuvi 1490 T Pentru Romania R.O.A.D 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: GPS Garmin nuvi 1490 T Pt Europa, ar fi doua variante: City Navigator Europe NT - pe DVD la 553 lei +TVA sau Card City Navigator NT Europe - la 329 lei +TVA Care e mai indicata? varianta pe card sau cea pe DVD? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: GPS Garmin nuvi 1490 T cel mai bine e sa dai un telefon la cei de la garmin si te vor lamuri ei ce cuprinde fiecare; eu cred ca cel cu dvd, pe linga harta instalata pe computer iti ofera si updates-uri periodice, ceea ce pt 200 ron in plus eu zic ca merita! eu am varianta fara updates si deja cind l-am cumparat acum 2 ani cred era veche, adica avea o harta neactualizata; baietii prin europa tot constrtuiesc autostrazi, chiar si pe criza asta (eu am luat tepa ca m-a scos de pe autostrada si m-a dus pe un drum national alternativ in grecia si in croatia) LE: si in vecina bulgarie am ramas cu impresia ca nu e la curent cu ultimele drumuri construite http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: GPS Garmin nuvi 1490 T ar mai fii varianta de "nuMaps Lifetime Europe" udeva la 540 de lei si varianta asta (exclusiv pt aparatele din gama nuvi) cica se poate actualiza de pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: GPS Garmin nuvi 1490 T cred ca la toate update-ul se face pe net; eu la road 2008 actualizez harta instalata pe computer si apoi copiez harta actualizata de pe computer pe aparatul gps update-ul din 2010 la road 2008 a fost destul de substantial; adica harta era mult mai dezvoltata pe anumiti munti nu stiu exact cum e cu update-urile pe harta europei, dar cred ca trebuie sa fie similar http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate