Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero Sport de dupa 2000: ornamente faruri , grila fata

DLI

Postări Recomandate

imi cer scuze daca topicul sau anumite portiuni din ce am scris nu se potrivesc in acest subforum si cer indulgenta moderatorilor si admin.:tk

asa cum spune titlul,sunt curios daca aveti idee daca se gasec ornamentele de faruri,in cazul meu cromate, adica daca se vand separat sau doar cu farul complet, ca anul trecut am gasit masina in parcare pocnita.mi-a rupt partea de jos din ornament ,mi-a crapat vopseau pe bara si mi-a spart proiectorul de ceata,i-a crapat sticla. atunci am lipit ornamentul si o stat pana acum o saptamana,cand cineva cred ca s-a hotarat sa verifice calitatea adezivului respectiv, si am gasit bucata cazuta pe bara.

acum as putea sa o lipesc la loc si sa ma mai dau cu ea asa, doar ca la mine amandoua farurile stau prinse doar in cateva urechiuse,altele s-au rupt, cred ca de la vechiul proprietar ,care spunea ca nevasta lui nu nimerea mijlocul porti cu masina si tot in bare dadea cu ea,si nici grila nu e foarte bine brinsa suferind de aceasi probleme.

m-am uitat pe dezmembrari si am gasit ceva cu fata completa,doar ca sunt negre atat grila cat si ornamentele la faruri si nu stiu exact cat poate sa ceara pe toate 3,dar banuiesc ca in nici un caz o suma modica.

lca sa fiu tigan,poate stiti si de vreun stop de ceata ce vine in bara spate,poate aveti vreun prieten sau cunoasteti pe cineva care dezmembreaza un paj. din asta.

va multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero Sport de dupa 2000: ornamente faruri , grila fata

"aveti idee daca se gasec ornamentele de faruri,in cazul meu cromate, adica daca se vand separat sau doar cu farul complet"

intrebarea ramane inca valabila :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare