Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suceava

ekkakon

Postări Recomandate

Azi si maine sunt in Suceava ! :hi

Daca e cineva care are nevoie de ceva de acolo, sa-mi spuna! Ma uitam la "outdoor" si vedeam subiectul "drujbe". In bazarul din Suceava sunt multe lucruri ieftine si unele si bune...

Asa ca, stau la dispozitie daca pot ajuta pe cineva cu treburi de la Suciava... :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu cred ca vei putea taia cuiul respectiv. Imi aduc aminte ca baioneta romaneasca avea un sistem care permitea baionetei sa fie fixata pe toc si astfel prin crearea unei pargii gen foarfeca, permitea taierea unor sarme, cuie samd. Din cate vad in fotografia ta baioneta ruseasca nu are acest sistem.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Sincer nu cred ca vei putea taia cuiul respectiv. Imi aduc aminte ca baioneta romaneasca avea un sistem care permitea baionetei sa fie fixata pe toc si astfel prin crearea unei pargii gen foarfeca, permitea taierea unor sarme, cuie samd. Din cate vad in fotografia ta baioneta ruseasca nu are acest sistem.

Mi s-a zis ca acea actiune de taiere a cuiului s-a facut de cineva stil "topor"... Adica a pus cuiul pe un plan dur si a lovit cu baioneta. Cica l-a facut "felii" si nici nu s-a ciobit lama cutitului...

Deocamdata vreau sa gasesc pe cineva sa mi-l ascuta bine... :lol:

Link spre comentariu

un kici ieftin ... si total inutil ...

se vand la NIRO adica la en-gros de chinezi ..

.... mai pacalesc tiganii ,cand umbla din poarta in poarta, pe cate unul ...care nu vrea sa ia setul acela de cutite de inox ... sau cojocul acela celebru...bleu-marin

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

un kici ieftin ... si total inutil ...

se vand la NIRO adica la en-gros de chinezi ..

.... mai pacalesc tiganii ,cand umbla din poarta in poarta, pe cate unul ...care nu vrea sa ia setul acela de cutite de inox ... sau cojocul acela celebru...bleu-marin

Abia astept sa ne intalnim si sa ti-l arat ! :h5 Si n-a fost ieftin...

Cred ca putin cunosc si eu si sigur ce am luat nu e kitch! Singurul lucru pe care vreau sa il verific e mitul cu cuiul, in rest stiu ca ce am cumparat e ORIGINAL ! La "achizitie" a fost prezent si taica-miu, care e cadru militar de ceva vreme ( mai mult de 30 ani vechime ). De fapt el mi-a achitat "obiectul" si crede-ma ca nu ar fi facut-o daca nu considera ca merita.

Ramane de vazut, dar asa ceva mai rar gasesti... trebuie sa-l tii in mana ca sa intelgi (parerea mea)... :bean

Link spre comentariu

e un cutit d-ala de se vinde la turisti, lipoveanu are dreptate. :grin:

nu-i nici macar baioneta de parada.

sa tai cui de 12 mm cu aia... :grin:

sa fim seriosi, ai facut o investitie buna daca mai taie ceva dupa primele 2 cutii de conserve desfacute.

Link spre comentariu

Ekkakon - nu te supara baietii au dreptate - este un suvenir pentru turisti/

Uite mai jos mai multe variante de baioneta pentru AK47 si o sa te convingi

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

http://www.trueswords.com/ak47-bayonet-knife-with-sheath-p-2750.html

http://www.direct-knives.com/products.asp?id=11

Am mai gasit si pe net... Se pare ca se comercializeaza si in SUA. Oricum astept sa-i fac "proba". O filmez si ne lamurim toti ce otel are cutitul asta ! :h5 :h5 :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

obishnuiesc sa merg pe la targuri prin bucuresti ... le-am remarcat fara sa vreau ... e plin de ele peste tot ...

.... sper sa nu mi-l infigi in spate ..... dar cred ca stau linistit ... o sa se rupa in primul strat de piele...epiderma..ma rog ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator dr.lidia

Baietii si jucariile lor..... :Hr desi nici noi fetele nu suntem departe :grin: :grin:

In primul rind dintr-o poza e mai greu sa-ti dai seama daca e original sau nu,si in al doilea rind nici nu conteaza foarte mult---eu mai mult sunt curioasa ce stie sa faca,daca poate taia cuie e super ok daca nu o sa-l foloseasca la gratare :grin: :grin:

Nu ca m-as pricepe dar de obicei astea de "expozitie"sunt frumos slefuite ca sa arate bine ,la asta nu s-au chinuit,are dispozitiv de prindere pe arma.....dar la urma urmei iti poate veni la indemina la o iesire offroad,nu? :cort

Vezi ca daca ti se rupe cutitul in epiderma poate avea 2 intelesuri................ :idea: :idea: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Figo

cui

da cu ce a gresit cuiul ala ???? :D

........este el de vina daca sa infipt in cauciuc ???? :ga

cu o baioneta nu cred ca se taie cuie deoarece are otzel moale si a fost facuta sa ......impunga ! smile

.......ia nu va mai legatzi de epiderma pescarilor !!!!!!!!

............cred ca are solzi ! :ha

Link spre comentariu

in confruntarea baioneta vs. cuiul eu imi pun banii pe baioneta.astept sa vad daca am castigat sau nu.cred ca oricum tre sa fie mai tare baioneta decat cuiul,pana la urma va fi mai tare otelul decat fierul.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

in confruntarea baioneta vs. cuiul eu imi pun banii pe baioneta.astept sa vad daca am castigat sau nu.cred ca oricum tre sa fie mai tare baioneta decat cuiul,pana la urma va fi mai tare otelul decat fierul.

Eu is curios cat de "ciobita" va iesi lama cutitului dupa taierea cuiului, ca intradevar otelul ar trebui sa fie mai tare...

Maine cred ca ma duc la strungarul de la serviciu sa mi-l "pregateasca" ! :h5 :twisted: :twisted: :twisted:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu is curios cat de "ciobita" va iesi lama cutitului dupa taierea cuiului, ca intradevar otelul ar trebui sa fie mai tare...

Maine cred ca ma duc la strungarul de la serviciu sa mi-l "pregateasca" ! :h5 :twisted: :twisted: :twisted:

Vesti? Rezultate ceva?

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vesti? Rezultate ceva?

Si tacerea e un raspuns ... :twisted:

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

http://www.trueswords.com/ak47-bayonet-knife-with-sheath-p-2750.html

http://www.direct-knives.com/products.asp?id=11

Am mai gasit si pe net... Se pare ca se comercializeaza si in SUA. Oricum astept sa-i fac "proba". O filmez si ne lamurim toti ce otel are cutitul asta ! :h5 :h5 :grin: :grin: :grin:

pe linkurile astea care le-ai pus...te-ai uitat si la pret? Cam ce calitate astepti de la un cutit de juma de metru care costa 11 dolari?

Pun si eu pariu ca e de jucarie.

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare