Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suceava

ekkakon

Postări Recomandate

Nu prea stiu cum e cu alea de firma....dar stiu niste scule home made....cu care poti taia cam ce vrei...in limita bunului simt :grin: :grin: :grin:

Personal imi plac mai mult cele home made.....asa ca Soimu o sa aibe o comanda de la mine curand :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baietii si jucariile lor..... :Hr desi nici noi fetele nu suntem departe :grin: :grin:

In primul rind dintr-o poza e mai greu sa-ti dai seama daca e original sau nu,si in al doilea rind nici nu conteaza foarte mult---eu mai mult sunt curioasa ce stie sa faca,daca poate taia cuie e super ok daca nu o sa-l foloseasca la gratare :grin: :grin:

Nu ca m-as pricepe dar de obicei astea de "expozitie"sunt frumos slefuite ca sa arate bine ,la asta nu s-au chinuit,are dispozitiv de prindere pe arma.....dar la urma urmei iti poate veni la indemina la o iesire offroad,nu? :cort

Vezi ca daca ti se rupe cutitul in epiderma poate avea 2 intelesuri................ :idea: :idea: :grin: :grin:

direfentza dintre jucariile baietilor si cele ale fetelor este ca ale baietilor nu vibreaza ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Mulţumesc pentru linc, ekkakon! Datorită lui am găsit un cuţit ce-mi doresc, numai că aş vrea să fie serios, nu jucărie.

http://www.trueswords.com/lansky-knife-p-2420.html

Dacă ştie careva pe unde aş putea găsi...

Aici se vede mai bine: http://www.knifegallery.co.kr/shop/shop ... nsky&sort=

PS: nu mi-ai spus că ţi-ai luat cuţit de tăiat cuie.

Link spre comentariu

Vizitator Figo

cutzite

http://www.herbertz-messerclub.de/shop.php?Article=5764

avetzi aici cita frunza si iarba ! impartzite pe categorii ,de la pretzuri mici pina la pretzri mari !

problema e putzin mai complicata ! cutzitul universal inca nu sa inventat ! smile

cel mai important lucru este : ce vreau sa fac cu el !!!!!!!!!

si aici incepe polemica ! smile

autoaparare ? .......interesant aspect ! daca nu stii sa te batzi ...nici un cutzit no sa faca un Ninja din tine ...asa ca degeaba il ai in mina ! :h5

mergem cu masina outdoor ..... de cine trebuie ne aparam in pustietate ?

stai cu cutzitul in mina in fatza ursului ?? ........doar cutzitul de lemn te va ajuta........ sa razi balega de pe chilot ! :ha:

un infractor ? ......cred ca levierul te apara mai bine! :h5

activitatzi outdoor ? ..... oare care sint alea ? sa fac un foc ? uscaturile se string cu mina . o creanga verde sa tzin slana deasupra focului o tai si cu un briceag. si sincer .....sa desfaci o conserva de fasole cu un diametru de 10cm cu un cutzit outdoor cu lama de 16cm lunga ,lata si cu o grosime de 5mm ????? .....este ca si cum ai face o cezariana cu drujba !!!!!! :ha:

Foc de tabara mare..... pt asta sa inventat toporul care si asa se afla in portbagaj .....asa ca nu am sa incerc sa tai un butuc cu cutzitul

cutzitele outdoor nu sint asa de tari calite tocmai ca sa nu fie casante ca doar se mai folosesc ca si pirghie. (sar peste tota teoria cu calitul taisului smai tare si restul mai moale pt ca asta este un compromis )

asa ca ma barbieresc cu Gillet ! smile

si nici masina nu mio pot repara cu el !

de ce spun toate astea ???

pt ca la mine pe masa sta un asemenea cutzit ! pun si o poza ! cind cineva il vede imi spune imediat ce frumos este si in sinea mea ma gindesc .......tot ceam facut cu el a fost sa dau lovitura de gratzie la 3 mistretzei si 4 capre cind am fost pe goana la vinatoare. in rest nimic !!!!

pt ca mam descurcat cu un cutzit cu lama de 8cm care taie numa cind te uitzi la el si care are avantajul ca este tot timpul la mine cind ies in natura

nu trebuie sa umblu cu "sabia" la cingatore si are loc in orice buzunar !

smile

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Hai să nu fim chiar aşa răi. Eu spre exemplu sunt îndrăgostit total de săbiile japoneze şi asta nu pentru a ieşi cu ea pe stradă sau să tai dovleci. Am o imitaţie şi dacă nu ar fi metalul şi construcţia ei de tot kk aş merge şi la iarbă verde cu ea ca să dai vreascuri. De ce? Simplu: pentru că-mi place şi-mi face plăcere să o am în mână.
Link spre comentariu

Vizitator Figo

cutite

nu sint rau ! si mie imi plac ! si mai vreau inca vreo doua ! smile

si mai dau o comanda la Soimu pt unu cum imi vrea sufletzelul meu sa dau jos pielea dupa vinat !

....si mai vreau si un briceag Laguiole sami pice slana cu ceapa mai bine ! :h5

da de cuiul ala nu am mai auzit nimic !!!!!

:hi

Link spre comentariu

Re: cutite

nu sint rau ! si mie imi plac ! si mai vreau inca vreo doua ! smile

si mai dau o comanda la Soimu pt unu cum imi vrea sufletzelul meu sa dau jos pielea dupa vinat !

....si mai vreau si un briceag Laguiole sami pice slana cu ceapa mai bine ! :h5

da de cuiul ala nu am mai auzit nimic !!!!!

:hi

Nu vreau sa trag de timp dar, azi l-am dus la lucru si saptamana asta sper sa-l rezolv intr-o "sedinta video" ... ascutit+taiat cui+taiat coala de hartie dupa... :ha: :ha: :ha:

Daca nu rezista la "test" , caut altul... :-P :-P :-P

Link spre comentariu

Vizitator koala

Re: cutite

...si mai vreau si un briceag Laguiole sami pice slana cu ceapa mai bine ! :h5...

... eu am un briceag din asta, maner din corn de vita, musca aferenta pe lama + numele meu gravat in grosimea fierului ... mi l-a facut un prieten care lucra la un atelier specializat in asa ceva ( Espalion, sudul Frantei ) ... sa-mi aduceti aminte sa vi-l arat, ca-l tin in masina ... vorba lu' Figo, mai tai o buca' de slana, mai o rosie, lucruri d-astea "civile" ...

... cat despre "cuiul lui ekkakon", s-avem rezon domnilor, il taie numa' daca-i vorba de cuiul lu' Pepelea :ga ...

Link spre comentariu

aia clar nu e baioneta originala.

eu zic sa incepi intai cu o pereche de sosete si dupe aia sa treci la categoria agrafe de birou si daca treci de astea fara ciobituri in lama mai vorbim. daca ai ceva cronic impotriva cuiului aluia mai bine il ataci cu flexu. alfel cu originala aia de baioneta risti o despresie pe viata.

cat ai dat pe "originalu" ala cccp? 30ron?

Link spre comentariu

Ekkakon - nu te supara baietii au dreptate - este un suvenir pentru turisti/

Uite mai jos mai multe variante de baioneta pentru AK47 si o sa te convingi

scuze de intarziere

asta prezentata de vitales e baioneta kalasnicov 74 si nu 47

47 e cea folosita de armata romana, e modelul vechi cu manerul ala mare si rotund de ebonita

si da, din pacate ai luat un kici

lasa, e bun pt kestii curente

nu cred ca vrei sa faci o colectie in vitrina de sticla...

e un cutit ca oricare altul, lama lunga, maner solid, e ok

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mulţumesc pentru linc, ekkakon! Datorită lui am găsit un cuţit ce-mi doresc, numai că aş vrea să fie serios, nu jucărie.

VEZI CA ASTA E DE PLASTIC TOT

sunt porcarii facute pt cine doreste sa se creada terorist

sunt din plastic dur, dar plastic si nu o sa poti face nimik cu el, eventual sa cojesti un mar in avion

:grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

VEZI CA ASTA E DE PLASTIC TOT

sunt porcarii facute pt cine doreste sa se creada terorist

sunt din plastic dur, dar plastic si nu o sa poti face nimik cu el, eventual sa cojesti un mar in avion

:grin:[/quote:v9lcu47y]

Am observat că sunt din plastic. Am răscolit netu puţin şi nu am găsit de metal. Pusei lincurile ca să exemplific ceva ce-mi place. Şi chiar plastic să fie, cât timp e dur tot mai tai ceva cu el. Spre exemplu, tigăile de teflon ştiai că sunt de fapt făcute dintr-un material plastic? Nu-s metal :grin:

Link spre comentariu

Tin sa va anunt ca, acum 10 minute a fost ascutit... :grin: :grin: :grin:

Citez din spusele strungarului: "Asa otel inca n-am intalnit... sa nu scoata deloc scanteie la polizor... mai degraba mi se toceste piatra decat cutitul! "

Asa ca, baieti, voi pune camera video sa filmeze actiunea "cuiul" ! Pregatiti-va sa-mi acordati tot respectul pentru aceasta achizitie, ca se pare ca ati ras degeaba de mine... :grin: :P

Link spre comentariu

otelul nucoate scantei t ca e un inox

piatra se roade pt ca nu e potrivita cu tipul de otel (inoxul e f greu de prelucrat, asta nu inseamna ca e dur, doar nasol de lucrat)

testul cuiului nu e absolut, pt ca nu cred ca o dalta care taie un cui e un otel extraordinar si nici ca, acceasi dalta, daca taie un cui poti taia cu ea si o felie de paine

sfatul meu e sa nu mai strici lama ci sa-l folosesti la lucruri normale

fa-i un tais cat mai subtire si ciopleste si tu un pik de lemn, daca nu se duce taisul e bun

daca o ascuti ca pe o dalta nu te poti folosi de ea ca si de un cutit, mai mult te chinui de cate ori ai de taiat ceva...dar o sa opti taia cuie... :grin:

parerea mea

Link spre comentariu

otelul nucoate scantei t ca e un inox

+1 :h5- otelul scoate scantei in functie de continutul de carbon in el - si cum inoxul are cel mai scazut continut in carbon + este aliaj cu alte metale evident ca scanteiaza forte putin. Asta o stiu de la un prieten care este profesor la politehnica si cu astea se ocupa.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

bai oameni buni !!!

voua va este frica ca trebuie sa va puneti in genunchi la doctore si sa io facecti sa rada !!!!

doctore baga filmarea sa vedem !!! :h5

gata cu sfaturile ,vrem actiune !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare